Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


II. jak zatočit se špínou a smradem

já vím, první díl manuál vyšel dávno a já na něj zapomněl, ale protože jsem i nadále svobodným mládencem (a s velkou pravděpodobností do konce svého života budu), musím přidat další rady do života…

Každý muž se jistě dostal do situace, kdy potřeboval své tričko polité od kečupu nahradit nějakým jiným a náhle zjistil, že všechny trička má ve špinavém prádle (tzn. na zemi v koupelně, protože svobodní mládenci a muži v domácnosti takové věci jako je „prádelní koš“ považují za špatné slovní spojení pro neexistující věci jako třeba „skelná marmeláda“, „lahodná zelenina“ nebo „dokonalá žena“).


Není nutné propadat panice. Stačí vzít obnovovač svěžesti špinavých triček, vyráběný pod názvem „deodorant“, který lze zakoupit v praktickém spreji. Vybírame trička nepotřísněná viditelnými skvrnami, ať už jsou od čehokoliv (tip: sperma po zaschnutí lze seškrábat nehtem). Tričko postříkáme deodorantem tak, až smrdí víc jak kufr lehké děvy a vše je hotovo. Tričko prošlo osvěžovací procedurou a může nám sloužit další týden, dva či tři.


Jistě teď mnohého z vás napadlo, že by se tato finta dala použít i na boty. Dala, nicméně většina deodorantů není dimenzována na tak silné pachy. Deodoranty na boty dělíme do dvou skupin. V té první, podstatně větší jsou takové deodoranty, které nefungují a pach nezaženou. V té druhé, menší skupině pak jsou takové deodoranty, které sice dokáží vypudit zápach i z vašich bot, nicméně během několika dnů počnou vaše boty požírat a nakonec z nich zbudou jen gumové podrážky a samozřejmě zápach z bot..


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 21. června 2006, 11:11

Publikováno v Staromládenec


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *