Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


záplava v Anglii

když v novinách napíšou, že přišlo o život pár lidí, je to zanedbatelné, vždyť před dvěma týdny to bylo daleko horší v Ásii… (fotky z nepostiženého Carlisle)

Jenže pak člověku pošle kamarádka podrobnější článek a vy zjistíte, že ty záplavy byly přesně na severu Anglie v místech, kde jste si loňské září kupovali tričko, procházeli náměstí, obdivovali obchodní pasáž a nakonec jste se vydali špatným vlakem z Carlisle někam úplně jinam. Zážitky, které člověk nezapomene…



Neodolal jsem a kouknul jsem se do archívu fotek, moc fotografií z řádění přírody jsem neviděl, takže netuším jak moc je to místo postižené, ani jestli záplavy postihly blízký Penrith a Pooley Bridge, ale aspoň se můžete podívat na to, jak to tam vypadalo idylicky na sklonku léta.



Jinak jsem včera seděl v 21 a později jsme se přesunuli do Tropicanu (diskotéka pro lidi mezi třicítkou a smrtí). Ty dva cheeseburgery z McDonaldu jsem musel nějak dostat ze sebe, takže jsem se kroutil na věci, o kterých se teď stydím mluvit (dragosta, dávej ber a samozřejmě dlouhá noc). Těsně před čtvrtou jsem už byl doma, ale spal jsem do půl dvanácté, dokoukal se na sci-fi Podivné dny a tak jsem zase prospal možnost jít omrknout slevy. Zastřelte mě prosím…



Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 9. ledna 2005, 14:09

Publikováno v Fotoblog


Komentáře

Jeden komentář: “záplava v Anglii”

  1. filipika napsal:

    No, taková záplava Penrithu mi přijde jako nereálná (nikde jsem tma v centru řeku neviděla, ale v Pooley Bridge se něco drobnějšího vylít mohlo. A vůbec – BAM!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *