Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


houby s voctem?

ne ne, spíš zuhelnatělé pozůstatky hub…

Do Brna jsme se nakonec z práce dostali už něco po půl osmé. Dost času na to, abych dokoupil chleba, sádlo a cibuli, zásadní to ingredience pro pravou praženici. Mimochodem praženice je prý bez vajíček a smaženice s vajíčky. Houby s vejci jsem měl jen asi dvakrát v životě a bylo to dobré. Jakjste jistě pochopili, dávám přednost houbám bez vajec, jen na kmínu. Bohužel jsem je dost opražil. Sníst se to dalo, ale mám dojem, že to co se ozvalo poprvé v mém životě, mohl být žlučník.


A protože bylo pondělí a já byl doma poměrně brzy, dostalo se i na klub 7. nebe. Původně jsem počítal s tím, že tam nepůjdu a budu s Andílkem na ICQ, ale doma mi po příjezdu nejel internet. Dal jsem jedno pivo a pár fotbálků. Největší úspěch jsme měli s Leošem (Jumpmanem), když jsme srazili na kolena Deivise a Click Joea, bohužel za stavu 9:0, nakonec Deivis dal pekelně rychlou ránu přímo do brány. Domů jsem šel tak, abych byl podle plánu 22:45 doma, ale ještě jsem potkal bandu kamarádů a trochu se s nima zakecal.


A nakonec jsem si ještě včera vzpomněl, že jsem opomněl napsat jeden zážitek z cesty Praha-Brno. V autobuse byla nějaká pekelná klimatizace, takže jsem si už po pár kilometrech musel vzít svetr. Pokud to bude Student Agency takto přehánět, asi si do jejich luxusního autobusu začnu brát ušanku a rukavice…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 26. července 2005, 6:50

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “houby s voctem?”

  1. deivis napsal:

    Skoda, prisel jsi o to nejlepsi. Kdyz jsme vydrtili Peu a Jumpmana a Ti museli za hlasiteho tleskani podlizat :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *