Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


z tajné komunikace promotéra SOI

předem upozorňuju, že jsem již párkrát něco z ICQ pastnul, nedělám to běžně, ale u jednoho jedince to jinak ani nejde (argumenty nezabírají a razí jedinou svoji pravdu, kterou ještě v závislosti na čase mění). Co si myslí člověk, který dělá booking DJi Jerrymu a který připravuje v 7. nebi párty Sound of Ibiza třeba o Vladkovi? Je možné někomu nadat do buzerantů a poté napsat, že proti nim nic nemá? A je normální člověk, který rozděluje homosexuály na gaye a buzeranty? Klidně mně za zveřejnění tohoto rozhovoru po ICQ odsuďte, máte na to plné právo (ale já si za tím stojím)…

Začnu asi malým osvětlením. Kdo je z mého pohledu Deivis? Nemocný člověk, to především. Minule mi například vyčetl, že mu zavidím kolik si vydělá u DJe Jerryho jako jeho booking (říkal mi něco v řádu tisíců, nebudu uvádět přesné číslo, ale byla to asi třetina mého platu). Stejný Deivis dělá i Sound of Ibiza. Ten kdo čte pozorně ví, že jsem se tu nedávno zmínil o tom, že na SOI už promítat nebudu. Důvod je jediný, nečestné chování Deivise. Jeho lhaní, překrucování a neustálé omlouvání, proč něco udělal jinak než slíbil a podobně. To je z mého ZAUJATÉHO pohledu Deivis. Potkat ho můžete v klubu 7. nebe a možná na ulici, jak dělá černý výlep. Sice mi tvrdil, že ho už nedělá, ale na druhou stranu mi jiný známý říkal, že si u něj nějaké plakáty objednal. Tato schizofrenie je u tohoto jedince ale zcela normální…


Deivis (299145619): Na citadele bylo 1200 osob + 400 guestlist… vcera byl sasa v perpetuu.. meli jsme dlouhej rozhovor kde me dal za pravdu v 99% veci ktere pisu. na fora citadely se nevyjadruje proto protoze s nikolou skoncil
to ti pisu sem zjednoho prosteho duvodu. sasa me pozadal abych to nepsal na fora.
co se tyce dalsich veci je to jak rikam.. bohuzel pro lidi. sasa to potvrdil proto rozvazal spolupraci a zacina rozjizdet znovu imperium.. kde bude lineup ne nepodobny Apokalypse.


Na vysvětlenou, Saša je tvůrce párty Impérium, Nikola dělá Citadelu. Nikola učil Sašu dělat párty a proto na Citadele pracovali spolu.

Kombajn (109973987): muzes me prestat obtezovat temahle informacema, bez si dokazovat svou pravdu jinam. kokote ti ja rikat nebudu…


Na vysvětlenou, poté co jsem Deivisovi naposled oznámil, ať se mnou nepočítá ani na Sound of Ibiza (vjing), byl jsem nazván takto…

Deivis (299145619): no ja jenom ze lizes ptaka nikolovi a defakto tam ze vsech dela curaka. protoze je to uplne jinak nez pise..
vis jen sem te chtel uvest do obrazu,.
jinak nevim volal ti radek ohl;edne toho foceni?
zrusili jsme to.. bude to delat u krupika v praze.


Na vysvětlenou, Nikola je heterosexuální občan. Nijak rádi se nemáme, byť se v poslední době celkem tolerujeme. Sexuální styk jsme spolu určitě neměli. Radkem je nazýván DJ Jerry, který chtěl vyfotit fotky k novému videoklipu. I když jsme ukončili vzájemnou spolupráci s Deivisem, měl ode mně přislíbeno, že DJe Jerryho nafotím. Moc se mi nechtělo, ale sliby držím. I když je dám bezpáteřním lidem. Naštěstí z hovoru vyplynulo, že chlapci si to pořeší jinak…

Kombajn (109973987): dikybohu, fakt jsem nemel chut se s tebou videt…

Deivis (299145619): ja tez ne.
doufam ze se vyhnes i 7nebi kdyz ti tak vadim.
sem tam ted denne. vcetne pondelku.

Kombajn (109973987): po tom ti muze byt hovno kam ja budu nebo nebudu chodit


Na vysvětlenou, zvolil jsem drsnějšího tónu, neb se nehodlám omezovat v jakékoliv činnosti.

Deivis (299145619): kazdopadne tim o jsi udelal jsi uznal svou chybu a porazku. protoze kdyby jsi byl fresh delas to jak slamitch. tobe dosli argumenty. proto jsi to sekl.
no ja te jen upozornuji kde budu a kde jsem..
abyb si nemyusel bezet zvracet na zachod.


Není to roztomilé? Na závěr přidám jeho dvě hlášky z fóra „Co vám udělalo radost?“, když jsem tento rozhovor zveřejnil: „Ze jsem zjistil ze nejen Vladko je totalni buzerantska vypatlana LAMA ktera ma plno mindraku a kramy ob 2 hodiny :) Timto se omlouvam vsem slusnym Gayum. (vseobecne a vlastne vubec proti vam nic nemam)“ a „rozdeluji homosexualy na gaye a buzeranty“


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 7. října 2005, 15:22

Publikováno v BLOG


Komentáře

12 komentářů: “z tajné komunikace promotéra SOI”

  1. Filip Rožánek napsal:

    Rozdělování homosexuálů na gaye a buzeranty bych mu nevyčítal, možná bych vytvořil i další kategorii třeba pro Standu Dolínka :-)

    Jinak na mě ten člověk působí tak, že si namlouvá, jak ti to nandal.

  2. Turbo napsal:

    Co to je za neuvěřitelnou piču? Divím se, žes mu nerozbil hubu. Já vím, bylo by to pod tvoji úroveň nebo tak něco

  3. hawran napsal:

    sedim ted v 7nebi. je tu deivis i jerry. sedim tu, surfuju na pda a narazim na tohle a naramne se bavim. premyslim jestli to deivisovi dat precist nebo ne… rofl

  4. Nate napsal:

    To je fakt super…Do Sedmýho nebe jsem se chtěl jako mimopražák taky podívat, ale pokud hrozí, že bych tam narazil na takovouhle entitu, tak si to budu muset ještě rozmyslet. Sedmý nebe je sedmý nebe, ale srážek s blbcema mám s běžnýho života víc než dost a tenhle by jim všem mohl navíc dělat krále.

  5. deivis napsal:

    ad hawran.Uz jsem to cetl. Nic spatneho tady neni. Nechalo me to naprosto klidnym. Za svym nazorem si stojim..
    Kombajn sam sebe nazyva buzerantem.. Nebo snad neni slovo "buzna" zkracene buzerant? Ja je nazyvam GAYove. Jen Ti co se odlisuji sou buzny..(viz. Kombajn)
    Jen Kombajn se zase snazi delat psycholga. Jeho rozbory osobnosti sou usmevne. Aby neskoncil jak Vladko kterej ma k psychousovi hodne razne nakroceno.:)

    JINAK vcera warmup na Acko v 7nebi. – vic lidi jak na Cosmixu, coz me nesmirne tesi, cimpak to asi bude… :)

    See ya Apokalypsa&Sound of Ibiza
    deivis

  6. juan napsal:

    Genialni je, jaka je Brno prdel (jsem brnak, to jen abych nebyl obvinen z nejakeho "rasoveho" predsudku) a presto se tech par lidi, co tady neco delaji bude neustale hadat a bojovat proti sobe, aby bylo Brno prdel jeste vetsi. Navic z toho, co Kombajn povesil z ICQ je stejne tezky urcit, kdo je vlastne ten zlej :) a prevadet celej tenhle spor do roviny Gayu a "buziku", to uz je uplne mimo misu. Vim, ze z nekteryma lidma se domlouva tezko nebo to dokonce vubec nejde, skoda jen ze tim vzdycky utrpi mizerna scena v Brne. ale mozna jsem jen precitlivelej, omlouvam se dopredu :)

  7. flam napsal:

    souhlass posledním juanem, ikdyž mizerná scéna v brně je v tomto příspěvku taky mimo mísu.

  8. kombajn napsal:

    juan: cim jako utrpi brnenska scena, ze se nebudu bavit s deivisem? cim utrpela, ze jsem se prestal bavit s dalinem?

  9. juan napsal:

    Rozhodne neutrpi Kombajhne nijak, kdyz se nebudes bavit deivisem a dalinem. mozna to tak bude lepsi, jestli jsou to kokoti, mas recht. je mne to u prdele :)

  10. .. napsal:

    vsichni sou kokoti jen kombajn je letadlo. stejne jako vzdy..

  11. :) napsal:

    Zapomel jsi dodat ze ten znamy co takhle vim z doslechu byl L.P. Fish a take kluci z COSMIXU. kterym btw delas PR :) na cernem vylepu neni nic spatneho. bez neho by tato scena asi nemohla byt.
    ale koukam ze ty blijes na vsechny a stale :)
    hlavne ze je duvod.
    Kombajne nejdrive si udelej poradek ve svem teamu a pote zacni blit jinde.
    A to ze verejne rika ze cerny vylep nedela si asi srovnej ve sve hlave proc to rika. Bo ti to jeste poorad nedochazi?
    Dojde ti to. Az asi u Cosmixu kterej mel vsechen vylep legal i na tech zastavkach ktere byli ciste a bylo to videt po celem Brne jak je to vsechno znicene…:)
    A jeste meli odvahu to dat dejvisovi aby nahodou..
    Ty vole to je tezka schiza Kombajne…
    Uz to prosim nehul!

  12. :) napsal:

    Zapomel jsi dodat ze ten znamy co takhle vim z doslechu byl L.P. Fish a take kluci z COSMIXU. kterym btw delas PR :) na cernem vylepu neni nic spatneho. bez neho by tato scena asi nemohla byt.
    ale koukam ze ty blijes na vsechny a stale :)
    hlavne ze je duvod.
    Kombajne nejdrive si udelej poradek ve svem teamu a pote zacni blit jinde.
    A to ze verejne rika ze cerny vylep nedela si asi srovnej ve sve hlave proc to rika. Bo ti to jeste poorad nedochazi?
    Dojde ti to. Az asi u Cosmixu kterej mel vsechen vylep legal i na tech zastavkach ktere byli ciste a bylo to videt po celem Brne jak je to vsechno znicene…:)
    A jeste meli odvahu to dat dejvisovi aby nahodou..
    Ty vole to je tezka schiza Kombajne…
    Uz to prosim nehul!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *