Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


v životě si už řekli vše

až na jedno slovo: „ANO“…

 


Celkem drsná kampaň startuje na podporu přijetí zákona o registrovaném partnerství. Proč drsná? Protože jde na samou dřeň problému. Mám dojem, že je to dobře. V kolika lidech asi hrkne a leknou se? Myslím že ve většině. Česká společnost totiž není naučená vnímat ani sex mezi heterosexuálními seniory. Tohle bude velmi silné kafe pro většinu z nich. Nakonec to je ale myslím dobře, ostatně jak jinak křičet, než z plna hrdla?


A nakonec jedna zásadní řečnická otázka: „Opravdu je zakázáno střílet po lidech?„, následuje mail z mojí pošty (včetně překlepů a nevalné slohové úrovně – obdržíš štěstí po obdržení tohoto dopisu)…

Kdo dostane tento dopis, nechť políbí toho, koho  má rád Podívej se na tento dopis, byl vyslán Tobě pro štěstí. Originál je  uložen u ženy z Anglie a obletěl celý svět 9 krát. Nyní bylo štěstí vysláno  Tobě. Obdržíš štěstí do několika dnů po obdržení tohoto dopisu, ale musíš  ho poslat lidem, o kterých si myslíš, že štěstí potřebují a Ty jim ho  přeješ. Neposílej žádné peníze, protože štěstí se nedá koupit. Odesílání  tohoto dopisu nezdržuj, protože musí opustit Tvoje ruce do 96 hodin. Voják  Ralf obdržel po odeslání 20-ti kopií 7 milionů dolarů.Paní Dosová  poprosila sekretářku, aby jí udělala 20 kopií a za několik dnů vyhrála 20  tisíc dolarů. Jana Dolanová dostala tento dopis a ve 20-ti kopiích ho  nechala udělat, ale zapomněla je poslat. Ztratila práci, ale když kopie  opožděně odeslala, získala ještě lepší práci než měla. Pavel Bura dopis  vyhodil a za několik dnů zemřel.Přerušil řetězec a nevěřil v jeho moc.  Proto prosím odešli tento dopis ve 2 0-ti kopiích a uvidíš, co se stane po  4 dnech. Tento řetězec pochází z Venezuely a byl vyslán Tobě. Byl psán  Linetem Doudem, misionářem z J. Ameriky. Kopii tohoto dopisu musí obdržet  celý svět. Po několika dnech se dočkáš překvapení. Je to pravda! Když  nevěříš pověrám, dávej pozor, co se stane po 4 dnech.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 7. října 2005, 18:00

Publikováno v BLOG


Komentáře

6 komentářů: “v životě si už řekli vše”

  1. guha napsal:

    hele kombajne, víš o kolik hlasů to naposledy v parlamentě neprošlo? o jeden. a víš, která jedna jediná strana má registrované partnerství ve svém programu? http://www.zeleni.cz

  2. kombajn napsal:

    1. co myslis vim o kolik hlasu to neproslo?
    2. zeleni: a co ma jako byt? (jestli je to nejaka agitka za zelene, tak ne dekuji)

  3. HaWran napsal:

    kombajnpoliticke deni nesleduju, v poslednich volbach jsem hlasoval pro zelene. NEMÁM ŽÁDNÝ NÁZOR!

  4. Jimi napsal:

    nejedna strana ma registrovane partnerstvi v programu….staci se trochu informovat

  5. RoPa napsal:

    To není podstatný. Spíš by mě zajímal váš názor na věc. Já jsem pro.

  6. jitule napsal:

    Jsem též pro registrované partnerství. Sice nemusím vidět jak se dva pánové líbají přede mnou, ale proč jim neumožnit zkusit i to ¨manželské štěstí¨s papírem v ruce. Silně ale pochybuji, že v naší vládě se něco takového vyřeší a dořeší. Když tam sedí lidé typu Davida Ratha, kteří se zajímají jen o své vlastní zájmy …budu homosexuálům držet palce, aby jim vyšlo to, po čem touží!
    Ps: Jsem heterosexuálka, zatím …Ještě jsem nepoznala sex se slečnou. Pánové (heterosexuálové) říkají, že je to paráda …=))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *