Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


projektor do kapsy

projektor do kapsy, zelení do vlády a za orální sex dvacet korun…

Občas zjistím, že technologie mi, zatímco jsem se nedíval, utekla někam, kde jsem netušil, že se může objevit. To je i případ ultramalých projektorů bez lampy (čímž mizí největší dvě nevýhody projektorů – váha a životnost lampy). Vzhledem k ceně (800 dolarů) by se to mohlo brzo rozšířit a vytlačit TV, i když to zatím asi nebude moc silné a dostatečné pro použití v nezatemněné místnosti… (zdroj: gadgets.cz)

 


 

Zeleným nevoní rovná daň. To pro mně sice není dobrá zpráva, na druhou stranu rovná daň vyhovuje hlavně lidem s nadprůměrnými příjmy a ODS. Kdyby se zavedla, polepšil bych si měsíčně asi o dva litry. Když se nezavede, taky to nějak přežiju. Nevím, zda Bursík může říct něco, co by mě donutilo ho nevolit, ale možná by měl raději mlčet, nebo mu zase ty jeho preference začnou klesat…

 

A nakonec jeden vtípek, kteý mi přišel docela vtipný: Umře kněz a místo něho nastoupí nový, ale nezkušený. Do kostela přijde jeptiška a říká:
„Otče, já zhřešila – kouřila jsem“.
Kněz se podívá do knihy trestů ale kde nic tu nic – po kouření ani památky. Jde se tedy zeptat malého učedníka:
„Nevíš náhodou kolik dával minulý kněz za kouření?“
„No, já nevim, jak komu, ale mě osobně dával dvacku…“


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 21. března 2006, 13:13

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “projektor do kapsy”

  1. JuchuchůůůůůůůůůTak tenhle byl dobrej. Hned sem si vzpomněl na „Špatnou výchovu“ (La mala educatión) od Almodovara :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *