Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


nestranné vánoční recenze

Je to smutné, ale některé věci už nejsou takové jako bývaly. Pokud jste optimisté a neměli jste nikdy pocit, že by to tu někdo řídil, je lepší se podívat kolem znovu.

Můj první povzdech míří ke Gadgets.cz, kde začali míchat mezi články PR. Přiznávám, že jsem to čekal už měsíc, kdy se tak stane. Server nezklamal. Jak lze pojmout recenzi na počítačovou hru, je poučné u dvou rivalů. Zatímco Doupě nové Need for Speed nahlas moc nehaní a dává hře 70%, DD World dává hře 65% a pro změnu ji haní celou dobu, aby na konci doporučil lidem hru Flatout2. Zatímco to vypadá, že na DDW byli moc kritičtí a ještě se snaží recenzí na NFS prodávat jinou hru, pohled do diskusí je jasný. Blíž realitě bude recenze na DD Worldu, NFS Carbon je pravděpodobně opravdu špatná hra. Škoda jen toho, že autoři na DD Worldu umístní do textu spousty obrázků, ale na žádném z nich není vidět zapnutá funkce motion blur, která je dle autorů velice špatná. Článek na DD Worldu je o něco lepší, na druhou stranu dokonalý přehled her série NFS je pro znalé trochu zbytečný.

Jinak neděle měla probíhat jako vždy zpomaleně. Ale moc na to nebyl čas. Bylo potřeba tak trochu uklidit a nakonec i nakoupit. K focení jsem se zase nedostal. Ale dát kuchyň do obyvatelného stavu byl taky docela questík. Nicméně tak nějak skoro jsem to uklidil. Problémem je, že mi v průběhu toho přestal hořet plamínek v karmě a ani na deset pokusů jsem to nedokázal zapálit. Takže jsem bez teplé vody v kuchyni.

A nakonec jedno "všechno nejlepší" klukovi se zbytky zraku, který zrovna moc usedle nežije. Nevím, jak to Egi myslel s tím, že ho tak nabízí, ale nějaká kočka by se pro Marťana snad našla, ne?


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pondělí, 13. listopadu 2006, 9:43

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *