Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


v obleku

tma, pivo, posilovna, kafe, světlo a l-karnitin…

Fotobanka.cz rozjela na blogspotu svůj nový blog. Myslím, že časem se to může stát velmi zajímavým místem i pro ty, kteří své fotky neprodávají. Minimálně článek o tom, jak vypadají některé reklamní fotografie před postprocessingem, když vylezou z fotoaparátu, je docela zajímavý. Aneb jak to ty dokonalé fotomodelky dělají :)

Z práce jsem vypadnul po půl paté a doufal, že stihnu otevřený Diskus, protože potřebuju CD média. Otevřený byl, ale tma jak v pytli. Ve středu města totiž vypadnul proud. Takže jsem nic nepořídil a nechám to na dnes. Jinak jsem se včera KONEČNĚ znovudokopal začít zase s posilovnou. Nedá se nic dělat, prostě musím. Koupil jsem zásobu L-karnitinu a hurá na to. Poté jsem se v dobré náladě (vyplavené endorfiny) stavil do kavárny a Neuron mi věnoval svítilnu. Baterka z mobilu, mikrospínač a dioda. Navíc to pasuje přesně do úzké krabičky od sirek. Myslím, že tohle svítítko (svítí to fakt docela dost) se bude dát využít i při focení.

A nakonec jedno malé překvapení. AdaMM mi tenkrát řekl, že to musí někdo vyfotit. Měl pravdu, moc často se takto neoblékám. Včera dorazily fotky z naší akce na Špilberku. Fotky jsou tak nějak docela v pohodě, jen se mi subjektivně občas zdají trochu přesvětlené. Ale to hlavní je, že jsem jednu slabounce vyretušoval a hlavně odstranil člověka nalevo ode mně. Takto vypadá Kombajn v obleku:


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 14. listopadu 2006, 8:08

Publikováno v BLOG


Komentáře

4 komentáře: “v obleku”

  1. Egi napsal:

    Z botaniky …Velikost pecek je ruzna. Pro dnesek ma nejvetsi pecku Kombajn :o)))

  2. Gyd napsal:

    kombajne, to v tom obleku uz je postprocessing? :-P

  3. Quanti napsal:

    naaaahodou :)

  4. cry napsal:

    Nad ocekavani!!!!!:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *