Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


budu mu říkat „mazle“

proběhl update fotek blogu, k tomu jsem zavadil o jeden prima kontroler (sbohem moje vysněná kamero) a snažím se moc nepohádat sám se sebou…

Po delší době se mi povedlo aktualizovat sekci FOTKY z BLOGU, do které jsem dohrál dalších 125 fotek a teď by jich tam mělo být rovných 600. Třikrát hurá. Nyní byste zde měli najít veškeré fotky a obrázky, které jsem na blog nelinkoval z jiných webů. Drtivá většina těchto fotek je focená mnou, nečekaně. Vím, že v poslední době moc obrázků nebylo. Je mi to líto, momentálně moc nefotím. Ale mezi lednem a březnem nikde nepromítám, tak si třeba alespoň doma nafotím nějaké makro.

Včera jsem poznal na vlastní kůži, co to jsou nové marketingové metody. Po ICQ se mi ozvala holka, že zkouší lidi na ICQ a nabízí vína z oblasti Izraele. Na dobré víno neříkám nikdy ne. Ostatně i včerejší Zelený Veltlín 2005 od D!Rocka byl velmi chutný. Takže pokud jste labužníci a nikdy jste neměli žádné víno z Izraele, pak se nebojte podívat TADY. Já se možná někdy přidám.

V poslední době na sobě sleduju úbytek nikotinu. Obnáší to vznětlivost, agresivitu v kombinaci s flegmatismem. Ideální kombinace do práce. Odpoledne jsem si dal kafe, pak jsem chvíli dělal na notebooku v kavárně a po oku sledoval kluka, který očividně sledoval mně. Když jsem se mu podíval zpříma do oči, hned uhýbal. Ale když jsem měl hlavu bokem, cítil jsem jeho pohled často. Vypadal mladě a sympaticky. Kdybych byl sám, hřešil bych. A zase jsem měl hned před očima Soptíka. Během dne mi ostatně probleskne hlavou několikrát. Poté jsem si doma naházel do batohu věci do posilovny. A zase je vyházel, protože jsem si vzpomněl na to, že jsem odpoledne slíbil D!Rockovi, že se stavím podívat na MIDI kontroler, který prodává. Sice neumí svítit barevně, jako tato nádherná klávesnice, nicméně věřím tomu, že to je velice užitečný pomocník. Podíval jsem se na něj, udělal smutný oči a převodem po internetu stvrdil nákup. Svůj 16ti knobový kontroler po necelém roce odložím a budu používat tento, který má i klaviaturu. Jde konkrétně o tento typ. Snad si ho stihnu osahat do Elektry, už to skoro počítám na hodiny, kdy to vypukne.

Aktuální stav k 17.1. 0:00 na Adsense je 6,11 dolarů. V poslední době se to skoro nehýbe, asi na to lidi už neklikají, což mi příjde docela logické. Bohužel nejsem Hulán a nemám ani návštěvnost ani propracovanou techniku k připoutání k reklamě. Na druhou stranu, nebýt Hulán má i své výhody. Například jsem slyšel cosi o namodralé prostatě pana Hulána, který si ji natírá (pravděpodobně myslel jiný orgán, nebo je opravdu extrémně otevřený). Ani se nechlubím svým 28mi cm penisem, i když popravdě tolik nemám, takže závidím. To bylo info pro uvedení do situace: HULAN-STRIP.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 17. ledna 2007, 8:30

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “budu mu říkat „mazle“”

  1. Quanti napsal:

    ja jsem vznetliva taky uz skoro 2 tydny, a to kourit neprestavam…

  2. Benny napsal:

    jen kur dal ;)

  3. Egi napsal:

    QuantiA což takhle březí?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *