Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


AdaMM magistrem

každopádně gratuluji alespoň virtuálně a snad si brzo dáme panáka…

Ano, je to sice starší, ale teď je to na světě i s českým překladem – Pink versus prezident Bush.

V zásadě jsem někde uvnitř samotářský extrovert. Nevadí mi být sám, když se mám čím zabavit. Svého miláčka jsem už neviděl tři týdny, což mit teda pravda trochu vadí, ale vím, že prostě jednou přijede a to mi docela stačí. Pomáhá mi, když na něj jen pomyslím. Občas se kočkujeme, občas si něco vyčítáme, ale milujeme se. Samozřejmě, že se trochu děsím, že se třeba rok budeme probouzet den co den vedle sebe (teda děsí se možná i on, že by se rok nevyspal). Na druhou stranu se na to taky těším a možná se to nikdy nestane. Oba dva jsme spíš individualisti. Dokážu si představit, že bychom prostě žili své životy spolu, ale každý měl své soukromí, svoji práci a dost možná i své přátele. Těch společných "průniků" našich životů možná bude míň než jsem vídal doma. A vlastně se toho přestávám bát. Ano, občas jedu tramvají a mám chuť na každého třetího borce co vidím. Jenže mám jeden důvod si to odepřít a tím je Soptík. Možná je to tím, že tentokrát nemám touhu ho vlastnit. Líbí se mi takový jaký je a respektuju ho. Má své chyby. Stejně jako já. Tak třeba moje náladovost. Každý den polykám dva L-tryptofany bez zjevného účinku už týden. Nejsem si jistý, zda to pomáhá. Vlastně bych dal ruku do ohně, že ne. I když, moc mi to nevadí, takže možná, že to funguje :D.

Včera jsem šel z práce do Alfy a pak jsem se chtěl otočit v Hobitu, protože AdaMM je magistr. V půlce cesty jsem ale dostal SMS, že pokud se nechci potkat s Turbem (což jsem opravdu nechtěl a AdaMM to věděl), že nemám chodit. Tak jsem si dal na Veveří pizzu a stočil to domů. Jinak jsem se podíval na Wing Commandera a trochu uklidil.

Nakonec tu mám link na Idnes.cz, kde píší o nestíhání úřadů a o šalamounské radě Miloslava Kaly z ČSSD, který radí řidičům jak obcházet zákon. Inu kurva se pozná, takže děkuji voličům ČSSD za jeho zvolení. Takových lidí potřebuje sněmovna co nejvíc, aby podporovali svého předsedu Paroubka. Žijeme v době, kdy jsou lidi hrdí, jak jsou mazaní a nevadí jim, radit jak uškodit co nejvíc státu, přestože jsou poslanci. Tohle opravdu nechápu! Stejně jako věci typu: "Občané vyměnte si řidičáky, prodlužte si povolení, máte na to rok", načež se na to většina lidí vykašle a když jsou pak návaly lidí na uřadech, tak se zpravidla odsune termín, do kterého to má být hotové. Proč prostě ti lidi co příjdou po termínu nedostanou pokutu? Je náš stát tak bohatý, že všechno lidem odpouští? Asi jo.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 20. června 2007, 9:31

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “AdaMM magistrem”

  1. Quanti napsal:

    Kombajne, stat je takovej, jaky jsou lidi, a kdyz je mezi lidma odsouvani, nedodrzovani a slendrian… dosad si sam. Cestni a zodpovedni statnici, to je u nas utopie.

  2. Egi napsal:

    Ehm,pletu se, nebo je opevovany Soptik tez asocialni demokrat? :o))

  3. kombajn napsal:

    2 egi : :D mno nepletes :) Mame to doma pekne vyvazene. On dela do komunalni politiky a ma docela v pohode nazory, Paroubka neobdivuje, takze v pohode. Netvrdim ze je kazdy soc. demokrat idiot (i kdyz duo Rath a Paroubek je neprekonatelne), ale kazda strana ma sveho blbecka… Zeleni treba Dzamilu (odvolavam co jsem odvolal)…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *