Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


eko show

velká show Live Earth, malá show pro TynglTangl a solidní show v noci – nezvracím na ulici rád…

Když vám někdo podle fotky na Nyxu napíše, že mu připomínáte kouzelníka Mandora, který si rád hraje s kovovými koulemi, bydlí na Dvorech Chaosu a vypadá tak jako obrázek pod tímto odstavcem, nemůžete ho nemít rádi. Jak podotknul Buchťík po ICQ, má sametový kabátec, trochu Gothic, bílé vlasy a ostře řezané rysy. Mno, vždycky jsem nějak takto chtěl vypadat, jen ty delší vlasy jsou fakt náročný na údržbu…

Sobota nebo neděle? Jak to má člověk poznat? Nakonec jsem usoudil, že je sobota a že bych měl jít nakoupit. V kapse posledních 150 Kč a na účtě poslední litr. A u bankomatu jsem zjistil, že jsem zapoměl PIN. Mno, doma jsem ho našel. Stejně jsem potřeboval jen pár věcí. Rajčata, bramborový knedlík, chleba a paštiku. Už týden mně honila mlsná a měl jsem chuť na opečený bramborový knedlík s vajíčkem. Jak jsem doma zjistil, došel mi olivový olej, ale i na tom zbytku to šlo udělat a bylo to moc dobré! Jen tam příště musím dát nějaké dobré koření.

Pojídal jsem jídlo a k tomu mi nezvykle běžela TV v PC. Na ČT2 dávali Live Earth a díky Buchťákovi jsem to nepropásnul. Písničky byly prokládané ekologickými reklamami a nemusím snad říkat, že to narozdíl od českých reklam vypadalo velmi profesionálně dělané, zpravidla to mělo i nějaký nápad a občas se u toho člověk i pobavil (tedy pak to viděl podruhé, potřetí a už to tak zábavné nebylo). Pak následoval Hobit, kde jsem se zbořil dost (obvykle nezvracím) a pak jsem došel domů. Ani nevím, kdy jsem spal. V TV jsem viděl Madonnu, Bon Joviho, ráno i Rogera Waterse a dokoukal jsem to do 8 hodin ráno. Až dnes ráno jsem se pustil do invitation na TT a snad to bude trošku jiné, než ostatní věci co jsem dělal..


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 8. července 2007, 15:00

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *