Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Trošku horror

fantasmagorické sny, archív v dobré kvalitě a kafe…

V pondělí jsem měl podivný sen. Figurovala v něm miniaturní zvířata podobné drakům (oheň neplivala), která žila v zavařovačce. Nevím proč jsem se o ně měl starat, byla roztomile dovádivá. Pak tam taky byla tramvaj. Druhý vagon tramvaje se odpojil a jel po jiných trasách, aby nakonec havaroval. Byl jsem v něm. Stejně jako důchodce, který se mně nechtěl pustit. Ani po havárii. lezl na mně, dotýkal se mně a vyžadoval sex. Pokoušel jsem se ho odstrčit, ale on se nevzdával. Musel jsem ho holýma rukama uškrtit, aby dal pokoj. No a pak se vzbudíte a máte jít do práce…

Server Revver mně svojí kvalitou nadchnul tak, že jsem si včera zřídil i PayPal. Mám v úmyslu tam dnes dohrát pár dalších videí (včetně některých z Youtube) a nadále to používat jako oficiální skladiště pro vjing. Platební karta se mi zase odblokovala. A vůbec jsem byl včera nějak utahanej. Dal jsem si po týdnu kafe v Alfě a dost mi chutnalo. Pak jsem trochu zahulil a tím pádem jsem se přesunul domů a byl na netu a pařil hry. Večer se stavil kamoš, že jede do Tesca. Tak jsem se vydal v jedenáct večer nakupovat. V obchodě jen pár lidí jako po nějaké světové epidemii. COOL!!!

Jinak je v médiích okurková sezóna. Jediná témata, která mohou člověka trochu rozesmát je volba prezidenta nebo konec pana Kotta. I když Klause rád nemám a jeho pseudoekologické a protiuníjní myšlenky mně děsí, přece jen nominovat proti němu jako osobnost pana Dienstbiera? Nedávno jsem se na to téma bavil s AdaMMem. Politika potřebuje lidi, kteří nemyslí jen sobecky na sebe. Osobně by se mi jako prezident líbil třeba kníže Karel Schwarzenberg, to je vedle Bursíka asi poslední politik, kterému věřím, že ví o co jde. Samozřejmě jsem nohama na zemi a je mi jasné, že těžko by kandidoval proti Klausovi za ODS a i kdyby, těžko by byl zvolen. Škoda. Konec exposlance Kotta je tragický jako jeho předchozí působení. Raději bez komentáře.

A nakonec starší upoutávky na některé z minulých parties naleznete v nejlepší možné kvalitě na internetu právě na Revveru – zde se nachází pozvolna doplňovaný archív vjing upoutávek.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 10. července 2007, 11:20

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “Trošku horror”

  1. inka napsal:

    ad 1) Takové sny jsou po požití vína v množství větším než malém
    ad 2) Tento server – přiznávám zahanbeně – neznám!
    ad 3) Karlos S. by byl dobrej president, ale poslední test jeho důvěryhodnosti (tj. jeho slib odstoupit, pokud by měl zůstat s Čunětem v jedné vládě) nedopadl nijak dobře

  2. hawran napsal:

    „all dreams are made of real things“

  3. inka napsal:

    You are true :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *