Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Tak trochu sebevražda

stalo se toho hodně, stalo se toho tolik, že se to nevleze ani náznakem do perexu…

Mno, z práce jsem odcházel kolem půl deváté a měl jsem docela jasnou představu jak ten den proběhne. Dokonce jsem očekával, že se alespoň 5 hodin vyspím. Mno jo, ale plány. Ty je někdy lepší nemít. První zastávka z práce byla lékárna a už třetí balení Coldrexu (nějak se mi nedaří se doléčit). Pak následovala banka, kde jsem vybral 40 000Kč. Poté jsem si zakoupil u Student Agency lístek na dnes do Prahy a na zítra zpátky. Dal jsem si kafe a šel si na Mendlovo náměstí pro set Nikonu D80, objektivu AF 18-135 a 2 GB SD karty. K tomu jsem přikoupil SB 600, což je takový optimální externí blesk pro Nikony. Zaplatil jsem 38 270 Kč a napadlo mně zkusit moji kadeřnici, protože vlasy vypadaly zle. Bohužel tam visela cedule DNES ZAVŘENO, takže jsem skončil zase v Alfě. To už se blížila dvanáctá a já věděl, že musím do postele. A zrovna v té chvíli mi zazvonil telefon a na druhém konci Česká televize, pořad Q. Jestli bych neměl do soboty čas na krátký rozhovor. Skvělý timing. Protože dnes po práci odjíždím do Prahy a vracím se v sobotu odpoledne, moc volného času jsem neměl. Takže jsem kývnul na půl pátou na Flédě, kdy jsem tam měl schůzku s Flyem. Při pohledu na bar mi ovšem bylo jasné, že takhle do TV nemůžu a už vůbec ne do pořadu pro gaye.

Takže jsem poprvé po čtyřech možná pěti letech zašel jinam než za mojí Evou (kadeřnice). Na Poštovské mně vzali hned a musím říct, že jsem byl velmi spokojený, kadeřnice byla šikovná a hlavně milá, byť moje psychóza z cizího člověka, co se mi hrabe ve vlasech nezmizela. Nikdo není dokonalý. Po roce a půl tak mám svoji tmavě hnědou barvu vlasů. Dokonce možná tmavější než si pamatuju, že jsem míval. Asi si na sebe budu muset zvyknout nebo se nechat brzo zase nějak odbarvit či nabarvit. Domů jsem nicméně dojel v 14 hodin a bylo mi jasné, že kdybych si lehl na dvě hodinky, tak mně nevzbudí ani amputace všech končetin bez umrtvení. Takže jsem to doklepal vzhůru s vidinou toho, že z Flédy půjdu přímo do práce, tam se dvě hodiny před počátkem mojí směny vyspím a zbytek dospím v autobusu do Prahy. A možná proto, že jsem buzna, možná proto, že ješitný muž, jsem tedy strávil hodinu času přemýšlením, co si mám obléct, holením xichtu a čirou náhodou (ha ha) taky použitím sloupávací pleťové masky.

Na Flédě už se chystal štáb a po chvíli mi došlo, že produkční tohoto týmu je vlastně jedna vampgirl od Bruna Ferrariho. Osobně se mi líbí nejvíc s obřím dildem. Samozřejmě, že zná jak L.P. Fishe, tak Leona, zkrátka Alfa crew. Roztomilé, protože s tazatelem jsem se viděl pro změnu na Mezipatrech na diskusi o pořadu Q. Sestavu doplňovali slovenský moderátor, kameraman a obzvlášť sexy zvukař, kterému bych dovolil nandat mi port i kdybych nic pod košilí neměl. Bavili jsme se o Brně, focení a vjingu, s tím, že předpokládám, že to sestříhají na dvě minuty (za větu že je v Brně nuda budu ještě pravdepodobně pranýřován, poud ji nevystřihnou). K tomu se jim pokusím dodat nějakou na míru udělanou krátkou animaci, aby se diváci nemuseli dívat jen na můj xicht, ale aby si rozšířili obzory. I když s neustálým odsouváním magazínu Q těch diváků asi moc nebude…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 11. ledna 2008, 8:08

Publikováno v BLOG


Komentáře

4 komentáře: “Tak trochu sebevražda”

  1. x0rcist napsal:

    kombajn rulez!

  2. Jan napsal:

    Gratulace!Gratuluji k nakupu kvalitniho fotoaparatu… :-)

  3. Nub napsal:

    Fotak dobrej, ale to sklo, to sklo….

  4. maruschka napsal:

    gratuluju k novému foťáku! a závidím blesk ;) časem si ho asi taky pořídím..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *