Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Nejvyšší úrok v ČR a neoblíbená domina

subíci musí hýkat blahem s vědomím toho, kdo je ředitelka při poslechu Radiožurnálu…

Radiožurnál neposlouchám, nicméně z dosavadních informací jsem měl pocit, že média dělají hon na Barboru Tachecí. Po shlédnutí rozhovoru, který absolvovala na ČT, je mi skoro líto, že se ji nepovedlo někomu ji už sestřelit. Arogantní domina, který vyplivuje slova jako by učila v ústavu pro mentálně zaostalé s nulovou tolerancí k cizím názorům, která má pocit, že musí deset minut stírat moderátora (který pravděpodobně jen četl co mu připravil tým neschopných kolegů), to je myslím docela stručný, byť jen názorově zabarvený popis této dámy. Doufám, že v rozhlase skončí, protože tam nemá člověk jako ona co dělat. Tahle přestárlá manekýna se uživí jako domina vždycky a bude v balíku. Nebojte se ji vyhodit!

Jinak dobrá zpráva pro všechny klienty mBank a obzvlášť ty, kteří mají spořící účet eMax. Od dnešního dne nejsou jejich vklady úročeny 3%, ale aby trumfla mBank i Bawag banku, vyšplhal se úrok z vkladu na 3,5% a je tak zase nejvýhodnější na trhu. Jinak se těšte na reklamu, která bude lehce provokativní (zvlášť uvážíme-li fakt, že mBank přišla z Polska). Jo jo, sice ten nástup měla mBank mizerně vyřešený, ale evidentně pracuje na tom, aby se na to zapomělo. Zatím jsem s tímto ústavem zcela spokojený, což jsem nebyl nikdy s žádnou bankou. Konečně je na trhu ústav, který ctí fakt, že banka dostane od klienta peníze, spravuje je a díky nim si tvoří zisk. Proto část zisku dá klientovi ve formě úroku. A tak klient má v bezpečí peníze a lehce se mu zhodnocují (díky inflaci alespoň opticky). Ostatní banky díky poplatkům za to, že u nich jen otevřete dveře ztrácejí sympatie, minimálně ty mé.

No a další věc. Já vím že to tu bylo asi tak stokrát, ale nedá se nic dělat. Přestávám kouřit, protože chodím s bývalým kuřákem, takže to byla otázka času, kdy k tomu dojde. Jsem rád, že mám opravdový důvod to zase zkusit típnout. V poslední době mi cigarety stejně moc nechutnaly. I když tento týden mi chutnat zase začaly :). Mno, teprve teď jsem si vzpoměl, že bych si mohl zapálit. Což se nestane. Našel jsem tenisky do posilovny, protože se večer chystám na ten spinning. Jejich vzhled mně trochu překvapil. Nosil jsem léta obyčejné tenisky a najednou koukám, mám tu tenisky Umbro. Vím, že jsem je kupoval, ale úplně jsem na to zapoměl :).


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 15. ledna 2008, 12:24

Publikováno v BLOG


Komentáře

8 komentářů: “Nejvyšší úrok v ČR a neoblíbená domina”

  1. Anonym napsal:

    No to snad není pravda :O„Zkušená“ kráva pod tíhou emocí v přímém přenosu – vrchol profesionality…

    „Zmladšit publikum… V zemi, kde žije 8 milionů lidí… Já si to nemyslím… F a k t a ! … Fakta je: prodloužilo se zpravodajství… Zase špatně fakta…“ atd.

    Tuhle stupidní, poučující, arogantní, netaktní a neprofesionální kreaturu bych nezaměstnal ani jako uklízečku.

  2. P.S.Přihlašuji se k autorství výše uvedeného příspěvku, aktualizované okno smazalo jméno a ostatní údaje ;)

  3. P.S. do třeticeMísto čtverečku si dosaďte písmeno „š“ :D

  4. marek vasicek napsal:

    souhlasjj…souhlasim, ze se jedna o dominantni psychopatku. V tv vystoupeni lze jen souhlasit s tim, ze omseleho Hofmanna by meli doplnit dalsi komentatori, zduraznuju doplnit!!! Ne nahradit. M banka se mi taky zda dobra, ale jsem lempl a od myho ustavu se mi nejak nechce, musim se nas..t. Jo a jinak – abych trochu „zatachecoval“ zapomněl se nepise zapomel. Pochazi to od slova pomni. To jen pro usmevne doplneni:-))

  5. „Uvolněte se, prosím“ 3.3.2006 Barora Tachecí & Jan Kraus, archiv ČT.
    Hledejte deset podobností. Jediné dva zaznamenané rozdíly – o poznání méně agresivity a schopnější moderátor. :))

  6. rDaneel napsal:

    Meli si B.T. nastudovat ve vlastnim archivu, kdyz jeste delavavala „21“

  7. honk napsal:

    to je joke ne?to si snad delas srandu, tomu snad ani uverit nejde…co se to tadyproboha deje

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *