Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Nu Pagadi, paní Ekologie !

ano, já vím, že byl včera všední den, nicméně, když jdete do práce až kolem oběda a máte v kapse akreditaci na večer do klubu, co uděláte?

Chtěl jsem tam být do jedné, byl jsem do tří. Chtěl jsem fotit, ale ačkoliv jsem nabil baterie foťáku i baterie blesku nefotil jsem, neb jsem zapoměl kartu v notebooku v práci. Takže? Kalil jsem nehorázně a seznámil se s Jirkou, kterého znám od vidění ze Scandalu. Jinak nic nového, snad jen, že Felipe umí minimalem nenudit…

Takto vypadám já, protože jsem včera byl po práci v Perpetu a takto taky možná budete vypadat vy, až si přečtete, jak může ekologie přerůst ve fašistické týrání obyvatelstva (zdravím do Švédska).

A nakonec jedna fotka, kterou jsem cvaknul cestou do práce (povšimněte si prosím názvu divadelního kusu a jeho korespondencí s těmi dráty, není to tak trochu past na někoho jiného??):


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 20. března 2008, 8:08

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “Nu Pagadi, paní Ekologie !”

  1. Renek napsal:

    Past na KombajnaVida, co se chytilo v hledáčku tvého fotoaparátu, máš postřeh jako vždy! Ovšem sklerózu asi taky, když zapomínáš důležité náležitosti k focení v notebooku! No a je také vidět, že do práce jsi opravdu nešel za svítání! :-))) Jinak zdravím po letech!

  2. Tý jo… to je opravdu geniální, ta obří pavoučí síť s jmenovkou vyvěšenou přímo na Mahenově divadle… :D

  3. Benda napsal:

    Hele Brno ! :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *