Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


robotická akce

takže jo, zašel jsem do kina, v mládí mi Asimov rozhodně nebyl proti srsti, byť některé jeho předpovědi v povídkách z dob 60tých byly lehce mimo a trochu to rušilo (četl jsem je jako student v letech 90tých)…

Jak vypadal můj den? Do jedné odpoledne jsem nahrával fotky do fotobanky.cz a pak jsem vyrazil do města. Vyzvedl jsem si 34 fotek z fotolabu na České a pak šel na skok do Zemanky, na skok do hospůdky, na skok do Alfy, na Maliňáku jsem potkal kamarádku rozdávající letáky pro Brňáky, aby neváhali a šli k referendu o přesunu brněnského nádraží (více ZDE) a taky jsem si koupil batoh. Má oranžové části, kupoval jsem jej u vietnamských spoluobčanů (ža tčista padešát), bude mi stačit, když vydrží 6-9 měsíců (tedy déle jak ten z Bílé Labutě) a je o něco menší, takže se mi do něj nevleze notebook.


Pak jsem šel dle plánu na „Já, robot“ a byl to překvapivě výborný film. Akční sci-fi, jakou mohl naposled být Minority report, ovšem bez hluchých míst. Sice je ta inspirace Asimovem jen mírná a spočívá hlavně v jeho třech základních zákonech robotiky (na nichž mistr Isaac trval po celou dobu svojí tvorby a které jsou chytře vymyšleny), nicméně celkový dojem z filmu je výborný a tentokrát je Will Smith výřečný jako jindy, ale snad poprvé jeho hlášky plně zapadají do konceptu filmu. Pšíík (tuto narážku pochopíte po shlédnutí filmu).


Jídelní lístek:


10:30 – Sojový řez (zakoupený na benzínce na Rozvadově při cestě zpět do republiky)


15:30 až 18:00 – latté, káva, pivo, kofola


18:50  – dvě deci bílého vína (Alfa)


19:25 až 20:15 – pytlík M&M v kině


21:30 – dvě deci bílého vína (Alfa)


Otázka zní: „Znamená to, že jsem alkoholik nebo anorektik?“


Večer jsem vyhodil ponožky (jednou nošené) neb se roztrhly ve švu. Ponožky ze stánku asi začly býti ponožkami na jedno použití. Bordel doma v nezměněném stavu (= VYSOKÝ STUPEŇ). Nálada výtečná. Sperma lehce prořídlé, z přemíry masturbace…


flashback z 31.8.2004 - pooley bridge


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 22. září 2004, 8:08

Publikováno v BLOG


Komentáře

9 komentářů: “robotická akce”

  1. Lukáš Gallina napsal:

    Asimov.Ahoj.
    "Sice je ta inspirace Asimovem jen mírná"
    Troufnu si tvrdit ze to neni uplne pravda :) Ja sam jsem tam nasel zhruba 5 robotickych povidek, jenz propojili do jednoho uceleneho celku velice mistrne.

  2. kombajn napsal:

    no myslim ze asimov by to natocil vic zamotanejsi. mene akcni… ale vysledek me nadchl… nejsem si jisty (uz je to pekne dlouha doba co jsem to cetl) jestli nekdy asimov mel robota, ktery se mohl rozhodnout, zda bude poslouchat 3 zakony nebo ne…

  3. marja napsal:

    anorektik? vazis 51,4kg? nevazis…

  4. thegen napsal:

    Nechápu……u Asimových povídek se muselo přemýšlet. Tenhle film byl natolik povrchní, že tam místo robotů mohli být třeba číňani a hloubku by to mělo úplně stejnou.

  5. rDaneel napsal:

    anorektik zacatecnik

  6. marja napsal:

    tzv. anorektik s nadvahou

  7. Lukáš Gallina napsal:

    Kombajn> ano, assimov mel v nekolika povidkach robota, ktery bud nemel 3 zakony, nebo je mel oslabene natolik, ze je skoro prestal poslouchat… a byl to zrovna Nestor 5 :)

  8. Quanti napsal:

    tak me napadajestli je fakt sperma dobry na plet? .)

  9. kombajn napsal:

    je to jen povera i kdyz… ma to stejny ucinky, jako kdyz si delas pletovou masku z vajicka… bilkoviny..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *