Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Další týden – těžké časy

plnění povinností doufám nenaruší žádné komplikace, tělo zatím nepřátelský objekt snáší dobře…

Tak o čem to bude dnes? O Holandsku? Ne, ne, nebojte, jednak vás nechci nudit a štvát zážitky z dovolené a jednak nechci jen smutně vzpomínat jak to bylo fajn. Samozřejmě, že po návratu z minidovolené se na mně začaly hrnout různé věci, ale to byl důvod, proč jsem si vzal dovolenou i na pondělí. Takže sotva jsem se v pondělí dostatečně vyrelaxoval a upravil jsem zhruba 800 fotek, o kterých jsem původně předpokládal, že je budu upravovat minimálně týden, vrhnul jsem se přímo do povinností. Prioritou jedna bylo dodání fotek z Trancextasy v Perpetu, které jsem nedodal před dovolenou. Dnes večer k tomu mám promítání na Flédě a jakmile si pořeším tyhle věci, budu se moci vrhnout konečně na dvě nová DVD pro Perpetum a na nafocení místních barmanek. Je to zvláštní, protože jsem schválně na dobu dovolené nesměroval žádnou práci, ale ona si mně stejně našla…

Na stranu druhou cítím, že přibržďuju. Nemám chuť se hnát jako lovecký pes pořád za něčím. Přesto jsem včera udělal něco, o čem jsem přemýšlel již léta. Ano, čeká mně strava kašovitá, čekají mně litry jogurtu a pár dní asi nebudu moci kousat ani pořádně polykat, natož pít alkohol. Zní to trochu děsivě, ale dnešní Emotion bude pro mně první akce, kde nebudu moci pít alkohol, maximálně tak možná pivo. Taky si budu muset zvyknout na fakt, že další dva tři dny nebudu moc mluvit. A po každém jogurtu nebo jakémkoliv jídle, které projde slámkou, budu muset použít ústní vodu. Ti což mají vlastní zkušenosti již asi větří odkud vítr vane. Ano, v osmdvaceti letech jsem si pořídil první dírku. Už se těším, až mi piercing v jazyku budou moci zkrátit. Ale nejsem v tom sám. Poté co jsem si nechal propíchnout jazyk, jsem dělal ještě asistenci Monice. Ta nesla celou operaci o poznání hůř. Bílá jako stěna musela chvilku odpočívat na gauči a její výslovnost taky není ideální. Zatím chladím ledem a uvidím, co dnes ráno. Podle prognóz by mi měl jazyk natéct tak, že ani já nebudu raději mluvit.

A co jinak? Ze zpráv v ČR mně zaujala jediná a to jak se řeší Řepka. Někdo ho nazývá démonem, někdo magorem a zhruba 70% lidí by ho podle ankety na Idnes potrestalo za svoje excesy tak, že by neměl už hrát fotbal. Ano, to by bylo velmi tvrdé řešení, ale když ony ta jednoduchá řešení na Řepku nějak nefungují. A tím, jak ho Sparta slabě "trestá" jen dává všem malým fotbalistům najevo, že když budou velmi dobří fotbalisti, budou si moci dovolit skoro všechno. Nevím zda se čeká na to, až Řepka někoho na stadionu zabije, ale s bláznem by se mělo jednat opatrně. Například by se v jeho případě měl nasadit psycholog, což ovšem vedení Sparty i on odmítá. Holt některé kluby mají problém s fanoušky a některé s vlastními hráči. Excorsisté tu asi nezmůžou nic. A vedení Sparty by si mělo uvědomit, že regulérní magor v týmu může poškodit jméno klubu víc, než si myslí. Ale kdo ví? Až Řepkovi klesne výkonnost, tak ho Sparta nepodrží…

P.S. Aktuální váha 74,7 kg a předpověď na příští týden: "bude vytrvale klesat"…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 7. května 2008, 8:22

Publikováno v BLOG


Komentáře

7 komentářů: “Další týden – těžké časy”

  1. Renek napsal:

    Děsivý druhý odstavecDle tvého líčení jsem si myslel, že jsi podstoupil nějakou hroznou operaci ústní dutiny a on to byl piercing! A dobrovolně! Ale asi to za to stojí! ;o)

  2. zet napsal:

    sismarja kombajn, ty z toho narobis, na druhy den sa uz daju zuvat veci, aj ked to ide tazsie, tak to neni taky hrozny problem. Som myslela, ze si si dal upravit hlasivky alebo co;)) a alkohol samozrejme tiez mozes – cim viac, tym lepsie (ako desinfekcia).

  3. ex-ex-it napsal:

    FOTKU!!!

  4. Rosťa napsal:

    řepka je magor, ale bohužel je fakt, že spartě se herně pořád vyplatí…ty výsledky na jaře jsou hodně i jeho zásluha. za pár let skončí, snad bude klid:-)

  5. kombajn napsal:

    zet: jo jenze mne vsichni popisovali, jaka to jsou muka… HA HA HA.. mluvim i dnes a k obedu jsem mel polevku a smazeny hermelin s bramborama, takze zase vsichni prehaneli :D

  6. koogi napsal:

    piercingjo, a taky se často zveličuje její vliv na sex.. Já to po 5ti letech sundal, tedy spíš snědl, ale to se mi stávalo každoročně.

  7. zet napsal:

    mozno skusali, ci sa poseries od strachu:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *