Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


náročná noc

tekutá „extáze“, čili gaba, návšteva různých podniků a ráno v posteli už kolem půl páté ráno…

První zastávka dlouhého večera byla v Pomalém baru. Dal jsem si pivo a vytáhnul některé lidi (AdaMM a Martin) jinam. Zašli jsme se juknout do klubu Perpetuum, kde měl být Benny spolu s RoBoTechem. Nejdřív jsme ovšem museli vymést nonstop, protože tam hrál R. kvízy na automatu. Automat se nějak sekal. Pak jsme šli do Desertu, po chvíli jsme se přesunuli za Moulin Rouge, kde měli šipky. Hráli jsme tam nějakou křížovou variantu kriketu pro dva týmy.


Už několikrát mi byla nabídnuta gaba, o které se říká, že je to tekutá extáze. Pokaždé jsem odmítl, včera jsem si řekl, že přece jen jsem pozadu a okusil. Tož není to špatné. Chuť je pravda dost nechutná, ale vzhledem na množství se to dá polknout bez problémů. Gabu nikdy nemíchejte s alkoholem, pak se začnou projevovat sedativní účinky. Úplný paradox. Bez alkoholu funguje jako jiný druh extáze, takže pozor na oči a moc rychlé pohyby, v kombinaci s určitým množstvím alkoholu, vás ale zazdí. Nakonec jsme se vrátili do Perpeta. Hrálo se junglově, MC female působila dojmem zaseklé desky, kdy byla schopná zpívat stále to samé do kola celé minuty, nicméně to i tak fungovalo. Hudba byla hodně houpavá a co naplat, opět jsem si chvilku zapařil i v Perpetu.


Do Perpeta jsme došli něco před třetí, pak jsem tam strávil hodinu a něco, mezitím přikrmil gabu, THC i krapet alkoholu a protože můj stav se začínal příliš blížit „totální rozesranosti“, zvolil jsem raději odjezd busem domů. Vím, že jsem necítil zimu a čekal asi patnáct minut jenom v tričku. Zima mi nebyla. Do postele jsem defakto padal už spící. Teď se cítím lehce nachlazen, přehulen (krk) a unaven.


NP: Elektrick Mann – Hrubý styl (Remix – Bonus)


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 28. září 2004, 12:05

Publikováno v BLOG


Komentáře

5 komentářů: “náročná noc”

  1. Benny napsal:

    taky jsem sel domu jen v triku a to mi bylo teplo… totalne rozesran jsem byl bezesporu taky :-)

  2. rDaneel napsal:

    houpy hou?

  3. kombajn napsal:

    2 benny:vim ze na zastavce stal nekdo ve svetru a trasl se :D

  4. ex-it napsal:

    no fuj…

  5. RoBoTech napsal:

    a tak to ja jel autem, ve svetru a bylo mi taky teplo! :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *