Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Trošku víc práce

ale zase bez práce nejsou koláče, takže dělání video DVD, příprava projekce a skloubení rodinného života a samozřejmě zaměstnání, dá zabrat…

Zhruba už od pondělí nám kluci ušatí slibují. A zatím jim to moc nevychází, protože tito novodobí věštci vždy vše opraví a upraví. Buď je počasí tak poblázněné, že se chová nepředvidatelně nebo je chyba jinde. Ano, mluvím o meteorolozích a držím jim palce, ať jim předpověď výjde třeba dneska. I když koukám, že i ten dnešní déšť byl v Brně zase zrušen…

Profesionální řídič od policie, to není lecjaký hejsek. Kdepak. A ani sám premiér mu nemůže nařídit, kolik má jet za hodinu. Ha ha ha. To je přece hloupost. Policisté, vojáci a taky skini. Ti všichni potřebují pevnou ruku. Ordung must sein, ja? Bez vůdce by byli ztraceni. Nevěřím tomu, že řidič od policie se sám rozhodl, že pojede 200 km/h, aby hodil premiéra včas na fotbal. Je s podivem, že s takovou zálibou v rychlé jízdě zatím premiéři (a týká se to i těch ex-premiérů z ČSSD) nikoho nezabili v jiném autě. A zatímco minule se Topolánek omluvil za rychlou jízdu na tenis, tentokrát už mlčí a omlouvat se nehodlá. Asi nemá důvod, preference jeho ODS jsou tak hluboko, že i kdyby se omluvil i za to, co neudělal, tak už mu to nepomůže. A když o něm píšou, že je hulvát a buran, tak ať jim to (novinářům) dokáže. Ano, takto chutná moc v malé české kotlince primitivům. Děkuji pane premiére, že se chováte stále čitelněji – jako arogantní agresivní buran. Lepšího premiéra si Češi stejně nezaslouží.

Po práci si na mě Kuba udělal čas a já byl moc rád, že se můžeme vidět. Interní soutěž s Mončou "o lepší mámu" jsem vyhrál, moje tamagochi stále žije. Jinak jsem to dneska ráno měl docela dost naflákané. V sedm jsem vstával proto, abych vypálil dvě DVD, mezitím jsem vypral, oholil se a aplikoval pleťovou masku. Pak jsem si dal spinning (docela to nabíjí takto po ránu), hodil propocené věci domů a hurá do práce na poradu v jedenáct. Když skončí brzo, dám si někde možná kafe, když ne tak si dám oběd, ale s mobilem. Večer se ukážu v Perpetu, což bude ve slušňáckém ohozu docela vtipné. DAMNED, zapoměl jsem koupit papírky!!

A jako poslední věc tip pro fandy japonského filmu: CASSHERN – narazil jsem na něj úplnou náhodou, když jsem odcházel z IBM, kde jsem měl s mým snoubencem oběd. A zatím jsem sice viděl jen hodinu, ale je to vizuální nářez!!!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 11. června 2008, 11:00

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “Trošku víc práce”

  1. Petr Warchar napsal:

    CasshernPodle ukázek to tedy vypadá impozantně. Ovšem to že jsi to viděl jen hodinu by mohlo naznačovat, že dějově už to tak našlápnuté není. No, přesto to zkusím. Díky za tip.

  2. AdaMM napsal:

    když už jsme u těch japonských filmů: ufo a shakul mi pustili tohleto: http://www.csfd.cz…rvive-style-5/ (a to si dejte :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *