Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


jsi zkrátka lesba

déšť, hašiš a bagr… DOPLNĚNO o smrt v monitoru…

Včera jsem stihnul koupit prací prášek a pak jsem čekal Martina, který se měl přijet ubytovat. Mezitím jsem lehce a zvolna začal poklízet, abych našel druhou část postele. Našel jsem ji pod třetí nebo čtvrtou vrstvou, stejně jako koberec na zemi. Taky jsem tam našel konečně výpis z banky (za měsíc červen), který mi chyběl v šanonu, kde archivuji bankovní výpisy. Mimo tam bylo několik vizitek, několik papírů se silně neaktuálními tématy a pár kondomů. Martin se ozval, že dojde později. Domluvili jsme se, že se pak ozve a vyrazil jsem do města…


Je to vždycky průser, když máš matku v kokainu, unikne jí že si chlap a soustředí se na lajnu…*


Po chvíli se ozval AdaMM, seděl na Skle s Palom. Vyrazil jsem do města, koupil si jízdenky na večer a dnešní ráno a v té chvíli začalo pršet. V rytmu hudby z Tarantinových filmů  bubnujících kapek jsem se dostavil na Sklo. Samozřejmě jsem neprohlédl AdaMMovu lest, jehož druhá nebo třetí věta byla: „Zahulíme?“ a významně na mně pomrkával, abych vytáhl co jsem si za své těžce (hm hm) vydělané peníze pokoutně zakoupil. Když rozdělal krabičku se sklem, zjistil, že ještě kousek toho pokoutného materiálu co mi zkonfiskoval v pondělí má u sebe. A tak jsme zahulili. Tedy já ne, protože už to na mně neúčinkuje tak silně. Načež jsme kecali a pak si AdaMM vyzvedla sličná děva.


Jsi zkrátka lesba, travestie a bezva, na morálku sereš, chlastáš, hulíš, bereš…*


Pak došel Palův kamarád a celou proceduru jsme si zopakovali, tentokrát jsem se připojil i já sám a co víc, v nedaleké čajovně jsem si zakoupil svoje první sklo. Martin se ozval, že to odložíme na dnes, pokud mi to nevadí (nevadilo, jen jsem zvyklej tohle probírat před termínem, kdy má k události dojít). Mimo skla jsem zakoupil i jakési leporelo s názvem Bagr. Na první pohled to bylo dobré, na pohled druhý lepší. Dám vědět, pokud se podívám potřetí. Jinak jsem si dal tři sklenky bílého, arašídy, cestou jsem koupil bagetu a poslední tramvají číslo 5 jsem dorazil domů. Spát jsem šel před půlnocí a cítil jsem se mrtvěji než beruška, jejíž hlavou jí právě proletěl zadeček a zabořil se do skla automobilu.


* – Můj nejoblíbenější track z CD „Zhorový streety“ skupiny „elektrický pán“ (Elektrik mann).


Dodatek: Jsem velmi rád, že si redakce Technetu uvědomila, že článek o čištění monitoru byl velmi mimo a činnost uváděná v něm mohla leckoho zabít. Na druhou stranu mne znepokojuje fakt, že redakce tak čteného internetového časopisu dokáže podobný článek bez problémů publikovat. Vrhá to poměrně výrazný stín na celou jejich práci. Co je to sakra za odborníky, když jsou schopní radit lidem, aby si rozdělali monitor a opatrně jej čistili. Myslím, že fakta o monitorech a TV se učí v druhém ročníku elektro oborů na střední. I po odpojení ze zásuvky může být na kondenzátorech napětí (třeba až jeden den). A 25 kV dokáže přeskočit na slušnou vzdálenost. Teď už na Technetu visí toto:  „Upraveno: Na základě dodatečných informací byl stažen odstavec o otevírání CRT a čištění vnitřku. I po odpojení od sítě, může být přístroj ještě několik hodin životu nebezpečný a pracovat s takto odkrytým přístrojem může jen specializovaný technik s příslušnými zkouškami.“, podle mého je to ale dost pozdě. Příště nemusí být diskutující lidé tak rychlí a pokud redakce nezmění přístup, možná, že její články budou zabíjet v budoucnu…


slovníček výrazů:
sklo – šlukna, skleněná dýmka (její hlavní výhoda spočívá v tom, že okolosedící huliči mohou sledovat, jak létají hořící kousky trávy nebo haše kuřákovi do pusy)


Sklo – Skleněná louka


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 30. září 2004, 8:13

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “jsi zkrátka lesba”

  1. rDaneel napsal:

    slovnicek !-)))

  2. Anonym napsal:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *