Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


nadpřirozené jevy

fotky z Anglie, rádio, těžko vypátrat draky a můj nový spolubydlící…

Tak jsem se včera vzepřel a nakonec jsem dodělal galerii fotek z Anglie. Je tam 70 kousků a galerie se neobjevuje na serveru fotos.cz v seznamu. Nějak to nechápu. Zkusil jsem nastoupit i vystoupit (deaktivovat a aktivovat galerii), ale nic se neděje. Nicméně galerie funguje, lze se na ní dostat pomocí tohoto linku. Některým věcem prostě nerozumím…



Takže zbývá už jen vypálit fotky na DVD a poslat kopii do Anglie našim bývalým kolegům. Taky mám v plánu zkusit přetvořit 7 fotek víc než obvykle dělám. Uvidíme, zda se na to bude dát dívat, nebo to bude jen odpad, hodný zničení.


Včera jsem dostal do postele kluka. :D Na pár dní se u mně usídlil Martin, jsem zvědavý, zda bude mít nervy na to každé ráno poslouchat vytí vlků, vyzvánění mobilů na nejvyšší hlasitost, moje pozdní příchody a ještě pozdnější usínání při puštěných MP3. Ale vzhledem k tomu, že jsme společný pokoj sdíleli i v Anglii, nepředpokládám výraznější problémy.


Internet není všemocný. Vím o tom, že dnes má být nějaká akce s lampióny a draky na Kraví hoře. Zkusil jsem hledat detaily na internetu, ale nenašel jsem. Tak jsem propojil MP3man s reproduktory a čekám, až se ozve ta pravá reklama. A co to neslyším, rádio Kiss zahrálo 2 rockové písničky po sobě. NEUVĚŘITELNÉ! (pokud se někdo chystá, tak se Drakiáda koná DNES od 15.00 na Kraví hoře a má dorazit i Bolek Polívka – úplně jsem si stříknul do textilu, jak mě to vzrušilo)


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 1. října 2004, 8:55

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “nadpřirozené jevy”

  1. shrink napsal:

    Co jsem to, proboha, za matku, o aktivitách pro děti se dozvídám jen náhodou z blogů různých zemědělských strojů… Tak drakiáda na Kraváku a ještě k tomu s Bolkem, který ještě včera byl na ČT farářem? Dík za info.

  2. kombajn napsal:

    shrink: mno prave… v brne je nude a propagace tohoto je jenom na kisshady, takze kdo to neposloucha jako ja (omylem jsem to slysel v aute), tak o tom taky nevi…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *