Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


romantika na druhou

b.r.o.u.k: přijede teď nějaký domin aby si mě odvezl k sobě podal si suba? rád dlouze kouřím, nechám se š*kat, lízání..svazování, mučení péra, poslouchat příkazy…nebo prostě jen krásné milování?

Perex jsem si tentokrát vypůjčil z jednoho nejmenovaného chatu…


kraví hora


Napsal mi Introvert ze svého turné po horách a jinak jsem se v pátek po práci zašel podívat na drakiádu, kterou pořádalo rádio Kiss na Kraví hoře. Mno, drakiáda bez větru je na draka a draci, kteří lítají jen díky balónkům naplněným heliem, taktéž. René Kevrič z Kiss Hády se pak snažil zabíjet odpoledne pro děti hláškami, které asi chápali hlavně dospělí a vcelku se mu to dařilo. Na lampionový průvod jsem nevydržel. Raděj jsem jel doprovodit AdaMMa, který odjížděl.


víno


Večer jsem se pak stavil ještě na chvíli do hospůdky a kolem půl druhé jsem už usínal ve svojí postýlce. Ráno jsem se vzbudil a odjel k našim. Tam jsem hlavně jedl, spal, čuměl na TV a spal a jedl, tedy klasický scénář mých návštěv. Foťák jsem vytáhnul asi dvakrát a tak se asi za chvíli vypravím někam do města a pokusím se zužitkovat poslední letošní paprsky, neb podzim a zima = méně světla, hnusné počasí a méně focení (proto nejvíc fotografů potkáváte venku na jaře)…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 3. října 2004, 14:47

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “romantika na druhou”

  1. maia napsal:

    To hrozno je krajsie. :-)

  2. Juro napsal:

    anoMám zájem se sejít. Žádná teorie nebo platonické vztahy. Ten hodnotný a trvalý se odvíjí od osobní zkušenosti. A k tomu jsem ochoten. J.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *