Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Status: offline

Tak je to tady vážení, den D nastal. Zatímco koncert DM byl v den, kdy umřel Michael Jackson, na první regulérní dovolenou odlétám s miláčkem v den, kdy ho uloží do země. Ten kdo je na Facebooku už jistě ví, že nakonec nejedeme do Španělska, ale na Krétu, kam odlétáme dnes v noci. Opalovacích krémů jsme nakoupili víc než dost, balení kufrů nás teprve čeká a moje dnešní bojová výprava do Myslbeku pro kempinkovou deku dopadla nezdarem. Po obědu v KFC jsem se vydal na Václavák koupit deku a Marosh si potřeboval ještě něco vyřídit jinde. Na Václaváku jsem si zkontroloval peněženku a zjistil jsem, že ji nemám. Takže hurá zpátky na Budějovickou a poté konečně Intersport. Kempinkovou deku nicméně měli vyprodanou, takže to celé bylo tak trochu zbytečné :).

Teď nás ještě čeká dovoz vína tátovi od Maroshe, bude následovat servisní zásah na jeho kameře, pak bychom se měli vidět s Pepíkem a Robinem a večer spát nepůjdeme, protože kole třetí bychom se měli hlásit na Ruzyni, odkud odlétáme v 5 ráno. Já se mezitím musím taky oholit. Pak nás čeká nádherných 8 dní na Krétě, po návratu narozeniny mámy (dárek budu muset obstarat ve čtvrtek nebo pátek), o týden později potom narozeniny druhé mámy (té od Maroshe). A to už bude pomalu srpen. Uvidíme jak to dopadne s jedním hudebním TV pořadem, kam mám dodávat nějaké video smyčky jako křoví za moderátory a bohužel sotva se mi povede upravit fotky z Berlína, čeká mě další sada fotek z Kréty. Ale s tím se nějak poperu.

breaking news.

Tak na Robina ani Pepika nakonec nedojde, neb jsme cestou nabrali zpoždění. U táty jsme byli autem, takže jsem jako spolujezdec mohl dát dva panáky malinovice (jaj, ta bola dobrá!) a teď jsme konečně dorazili domů. Čeká nás zabalit kufry, cracknout navigaci a navečeřet se (miláček už začal něco kutit v kuchyni). Docela se těším na moře…

A nakonec tu mám jeden článeček, který je o kvalitách pilotů od údajného pilota ČSA. Přeji i vám krásnou dovolenou a hlavně šťastný návrat z cest.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 7. července 2009, 19:44

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “Status: offline”

  1. Egi napsal:

    Odlétáš s miláčkem v den, kdy ho uloží do země? To je fajn.
    Strávit začátek dovolené vyhrabáváním mrtvého miláčka z hrobu a smýkáním mrtvoly na letiště, to musí bejt tuze zajímavé.
    Jen aby ti cestou nezasmrád. Trochu Psycho, ale jinak hustohustá alternativní dovolená :o))

  2. marosh napsal:

    good!taky se tesim,az me potahne :) Marosh ze zahrobi :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *