Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Čtvrtek – pátek – sobota

Ve čtvrtek jsem se vydal do Prahy. Sedli jsme na pivko s Robinem, potom jsem dorazil domů, nakoupil, udělal na večeři různě upravený chleba, poslechli jsme si DVD Richarda Mullera, domluvil jsem si schůzku s exkolegou od AdaMMa a večer jsme se samozřejmě bavili s Maroshem o situaci která nastala. Oběma hrozí podpora v nezaměstnanosti, při které to samozřejmě nebude nijak veselé, ale vyžít se z toho na pár měsíců jistě dá. Nevím zda to vnímá stejně jako já, spíš mám pocit, že se toho víc bojí, ale poprvé v životě se necítím připosraný. Naopak to beru jako výzvu a dobrodružství. Samozřejmě, že se to může rychle otočit, ale momentálně si to moc nepřipouštím.

Demonstrace proti scientologii v Berlíně

V pátek jsem vstal kolem osmé, dal jsem si ke snídani bio jogurt, ustrojil se kalhot, košile a saka a šel jsem na pohovor. Dojem z personální firmy víc než dobrý, z personalisty též a pozice bude trochu něco jiného, ale o to víc mě to láká. Poté jsem odjel na Anděla, za exkolegou AdaMMa. Promluvili jsme zatím jen v obrysech o možné spolupráci a hurá zpátky za Maroshem na Budějovickou. Naobědvali jsme se v DBK a nakoupili suroviny na večer, kdy k nám byli domluvení Pavel, Vojtíšek, Tomáš a Sylva. Já jsem upekl z obyčejného listového těsta (tedy nikoliv z toho předchystaného na pečícím papíru) listový závin s liškami a hermelínem ovoněné kmínem a listový závin s balkánem, česnekem a olivami – v obou se dále nacházel sýr, šunka, vejce, cibule. Poté Marosh připravil ještě pizzu s liškami, mozarellou, šunkou jarní cibulkou a rajčaty. Mno obojí se opravdu povedlo! Večer došli kluci, pilo se víno i malinovice a docela jsme se myslím pobavili.

Místo, kde jsem si připadal trošku méně evropsky

V sobotu jsme se vzbudili těsně před obědem, na který jsme zašli k rodičům. Slovenská zelná polévka zvaná poforbasku (výraz poforbasku pochází z forbaštiny, což je oficiálně nezmapovaná řeč složená ze slovenštiny a polštiny a používá se v okolí obce Forbasy na Slovensku – odsud pochází kompletní rodinná větev ze strany Maroshovy maminky) "ljustanka" byla neskutečně chutná. Následoval řízek s výborným bramborovým salátem, no prostě ňamka zajezená tvarohovou buchtou a Bebe koláčem. Pak jsem si mohl chvíli povozit Páťu v kočárku, protože jsme vyrazili na Pankrác do Arkád. Večer jsme mrkli na Superstar a následovalo G-force, což bylo trošku zklamání. Uvidíme, Hanebný parchanti snad budou příště výživnější.

Stanice ZOO - legenda

Jediné co mě v poslední době (před a o víkendu) zaujalo v české politice, byl fakt, že Janotův balíček nakonec přece jen tak nějak prošel. A samozřejmě se mi moc líbil "test MF Dnes", který ovšem nic zásadního nedokazuje. Změnit zákon za milión korun? Není divu, že ani ČSSD, ani ODS neuvízly v pasti takového testu. Která ze stran by kvůli takovému pakateli hýbla prstem? Nicméně to ukazuje na to, že to TOP09 bude mít velmi, velmi těžké do budoucna. Myslím, že nějaký velký skandál už se na tuto stranu vaří a tyhle horké sra*ky půjdou v ČR na dračku. Ale kdo by se divil, nakonec všichni smutně zjistí, že ani glorifikovaný kníže nemá patent na svatozář. Uvídíme co dál, nicméně v této chvíli mi zcela sobecky leží vlastní osud na srdci víc, než to, jak dopadnou příští volby…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 27. září 2009, 12:16

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *