Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Homobijec odborář Dušek

O tom že je Jaromír Dušek blb asi pochybuje málokdo, ale že je xenofóbní hňup, vyšlo najevo až dnes spolu s článkem v Lidovkách. Již název je velmi výmluvný: "Odborář Dušek: České dráhy ovládá spiknutí homosexuálů" a slibuje šťavnatý rozhovor. Čtenáři se mohou dozvědět, jak odbory zničili komunismus v roce 1989, kdy oni a ne herci a studenti přivedli do naší země demokracii. A taky si můžete počíst o strachu pana Duška, když je na ředitelství ČD a upadne mu tužka. Za takový článek by tento pán měl zbytek života uvázaný u soustruhu, se zdaněnými stravenkami a u něj speciálně by se měli danit i myšlenky, protože čím méně sraček mu vypadne z úst, tím lépe.

citace z interview:

Jak vlastně generálního ředitele Petra Žaludu hodnotíte?
To je jednoznačně člověk Romana Janouška a pražské kliky ODS. Jinak: homosexuál Žaluda drží s homosexuálem Slamečkou, homosexuál Slamečka má vazby na homosexuála Nováka (Gustav Slamečka je ministr dopravy, Jan Novák šéf úřadu vlády – pozn. red.).A na ministerstvu dopravy je těch homosexuálů natahanejch tak dvacet a ve vedení drah tak třicet, a tihle lidé absolutně ovládají České dráhy. To mi věřte. Já tam chci založit spolek čtyřprocentní menšiny heterosexuálů, abychom měli rovné příležitosti. Můžu vám říct, že se tam bojím ohnout pro tužku na chodbě.

Nic dalšího k tomu snad psát nebudu, je mi z toho na blití. Léta tvrdím, že tady nikdo homosexuály zas tak neutlačuje a pak výjde v novinách tohle. Je to smutný!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Sobota, 6. března 2010, 11:37

Publikováno v BLOG


Komentáře

11 komentářů: “Homobijec odborář Dušek”

  1. lední brtník napsal:

    tyjo, pokud lidové noviny takové sračky tisknou, asi se jim to líbí. zvláštní noviny.
    a soudruh dušek je nejspíš bývalým estébákem – toto byla jejich metoda: pokud potřebovali někoho špinit, vždycky si vzpomněli homosexualitu. je vidět že soudruh je dobře kovaný.

  2. asTMA napsal:

    Gigaprimitiv, to se jinak opravdu nedá říct. To teda zírám.

    Ovšem nevěřím tomu, že by to LN otiskly proto, že se s tím ztotožňujou.
    Spíš naopak.

  3. Jana napsal:

    je to hrozná piča, stydím se že ten člověk je z vedlejší vesnice zvana Dobrouč. Dušek piča byl a pičou i bude.

  4. Petr napsal:

    Ještě horšíToto je ješště horší: http://www.parlamentnilisty.cz…px

  5. lední brtník napsal:

    aha, teď jsem ten rozhovor četl. myslím že redaktorovi muselo být z toho blba na blití.
    a stávku v ’89 že tu vyhlašovaly jeho odbory – myslí komunistického slouhu roh? na debilitu není žádný lék, a narcis dušek to má v hlavě popletené.

  6. nominek napsal:

    No, to fakt žasnu… :-/

  7. Egi napsal:

    A co teda řek špatnýho?No – co přesně ten Dušek v tomto konkrétním případě řekl tak špatnýho? Já ty jmenované koloťuky neznám a o jejich sexuální orientaci nemám ánung, ale v něčem hovořil nepravdivě? Nebo že do toho zamíchal starý (v původní verzi docela dobrý) vtip?

    Že se "hoši, co spolu mluví" drží pohromadě a vzájemně nad vodou, to je zcela běžný jev – ať jde o partičku z politické strany, církve, kroužku chovatelů žížal nebo třeba homosexuálů. Zpravidla to ani na škodu nebývá, logicky se každý, kdo k tomu má příležitost, snaží dosadit na spolupracující místa prověřené parťáky. Druhá a zcela logická věc je, že na takováto "spolčení" poukazuje ten, kdo na ně má pifku.

    Kdyby byli z nějaké sekty a někdo se o jejich společný jmenovatel takhle otřel, ani byste nebékli. Když to ovšem jsou tři teplí kamarádi, kterým se dobře spolupracuje, ale někdo to řekne nahlas, je to hned hen ta homofóbie? Pitomost.

    (Na věci, že Dušek je malý žlučovitý přizdisráč neschopný normální práce, na tom to nic nemění. Ale takoví už odborářští předáci bejvaj.)

  8. viki napsal:

    No, myslim ze to moc prozivas hamro. Stejne jako mi prijde odporny, kdyz si nejakej sef dotahne kozatou blondynu a tou nahradi odbornika, nebo kdyz si dotahne kamarady a temi obsadi vlivne pozice, tak jen kvuli tomu ze sef je buzna, dotazeni kamosi jsou buzny a ja jsem buzna, tak to prece nebudu schvalovat. Dusek se vyjadril dost hloupe ale taky ho to spolecensky totalne diskvalifikovalo. Myslim ze ten je uz davno potrestanej az neprimerene. Az mam pocit ze se neustale mlzi, placa se v tom nestastnym hnoji co vypustil z huby ale neresi se ta samotna informace. Pokud je pravdiva, tak je to skandalni. Ackoliv jsem sam buzerant, tak mi tohle kamaradickovani vadi, a to ze sou buzny pro me neni polehcujici okolnost. Naopak, pokud je to takhle medializovny, tak buzerantum delaji medvedi sluzbu. Ruzny gay organizace leta bojovali za zrovnopravneni, za registrovany partnerstvi, za odbourani predsudku a pak to banda nejakych lidskych kurev (a shodou okolnosti pravdepodobne i buzen) narusi.

  9. kombajn napsal:

    viki: tak blby buzny snad nejsou, aby vyhodili odborníky…

  10. viki napsal:

    no … odvozovat inteligenci od sexualni orientace mi neprijde rozumny :-P (a to jsem slusnej)

    Sice mezi buznama mam hodne chytrych a fajn kamosu ale znam i dost blbcu a moralne pokrivenych kurev

  11. Egi napsal:

    Viki: Skvěle řečeno.

    Kombajn: Tak blbý buzny nejsou, aby vyhodily odborníka. Pročež když potřebují jako tajemníka generálního ředitele železnic třeba pozounéra (nebo pozounistu? trubadůra?), vytvoří pro něj místo nové :o))

    Pokud tu Veverku tahá Žaluda za sebou přes několik institucí, napadá mne relativně trefný pojem – hulibrk. Ale abych nebyl za hen toho homofóba :o))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *