Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Švédi jsou divní lidé

Jedli byste rybu, kterou někdo nejdřív zakopal na pár týdnů do země?

Málem bych zapomněl zmínit jednu hustokrutě přísnou hlášku o jednom tradičním švédském pokrmu. Mluvil o tom Kentek, který uvažuje, že tu věc ochutná. Jedná se o fermentovaného sledě, což nezní nijak odporně, ale stačí použít Google a dozvíte se, že páchne jako odpadky, na něž pražilo několik dní sluníčko. Toto pravděpodobně nejsmradlavější jídlo na této planetě existuje ve více variantách, jedna z nich je snad v podobě žraloka, který se na pár týdnů zakope do země a necha se tam zhnít. No zkrátka dobrou chuť. A nyní k té hlášce, kterou nadrzo kopíruju z diskusního fóra na Okoun.cz: „Kdybyste někdy měli možnost ochutnat švédskou lahůdku zvanou Sürstromming, tak s klidem odmítněte, protože vám teď můžu velice přesně popsat její chuť. Představte si, že lížete tisíc let nemytou kundu Děvky Babylonské marinovanou v kýblu spermatu samotného Satana. Švédové jsou divní lidé…“ Co dodat? Dobrou chuť!

Jinak včerejšek byl takový standardní. Práce, poté jsme zašli do posilovny (kde jsem provedl samozřejmě check-in do Foursquare) a po posilovně jsme zašli do nově otevřené bagaterie na Vyskočilce (kde jsem provedl samozřejmě další check-in do Foursquare), která sídlí v prostorách BB centra místo Haciendy Mexicany či co to tam bylo. Poté jsme vyflusaní došli domů, hodili sprchu a každý se věnoval svému počítači. Já dokončil úpravy fotek ze svatby (prosil bych malou fanfáru) a zbývá mi je jen proletět a nejnepovedenější kusy po zvážení smést z povrchu disku. Zhruba 470 fotek je víc než dost, abych některé důkazy o tom, že ne vždy umím vyfotit pěknou fotku zamazal. Do dalších dnů mi stále zbývá k úpravě spouuuuuuusta fotek, ale hlavně se těším na pátek a cestu do Mnichova na koncert Pet Shop Boys a Take That. Myslím, že nám tam bude pěkně pršet. Škoda že se na to nejde pojistit tak jako na dovolenou


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 27. července 2011, 10:28

Publikováno v BLOG


Komentáře

4 komentáře: “Švédi jsou divní lidé”

  1. thegen napsal:

    S babylonskou……děvkou zkušenosti nemám, ale když se odmyslí ten smrad, tak to není špatné.

  2. lední brtník napsal:

    kdo četl winetoua, ví že nejlepší maso na světě jsou medvědí tlapy, měsíc zahrabané do země.
    Pet Shop Boys a Take That? většinou tu vlevo míváš lepší vkus.

  3. marosh napsal:

    Ledni brtnik: Obe kapely jsou dneska uz takovy pop pro dospely, PSB trosku vic inteligentnejsi, nicmene Take That v ramci tech byvalych boybandu vzdy byli napred v tom, ze umi zpivat a skladat muziku. Krom toho jedou s pompezni show a navrativsim se Robbie Williamsem, takze se fakt tesime:-)

  4. ugh napsal:

    já si to myslel, že v tom bude mit vliv ten novy pritel hehe

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *