Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Tvrďák s puchýřem

Tak jsem včera zase spálil 666kcal na běhacím páse. Pravda, obnovil se mi puchýř na noze, což je ideální před dvoudenním výletem, kde se bude hodně chodit (sarkasmus), ale po propíchnutí jsem to podlepil a budu žít.

Jinak se nic zvláštního nedělo. V práci se napjatě čeká na představení nové koncepce časopisu a dnes mi začíná víkend. Absolvoval jsem nejdelěí telefonát rodičům za posledních několik let (zhruba 10,5 minuty) a to jen díky dvojnásobnému ujištění, že za to moc neplatím. Doma jsem si připravil uzavíratelný igelitový pytlík s hygienickými potřebami, našel nějaká eura, jen náplast na kuří oko jsem nenašel. Však ona se brzo ukáže. Třeba až se budu znovu balit a stěhovat.

Po práci jedno svařené víno a trocha pokeru po Google+ v Qčku, následovala posilovna a noční praní. Ze stolu zmizela hulící souprava (stejně došel tabák i zelený druh náplně) a ráno se mi podařilo zlikvidovat odpadky i separované plasty. Aktuální váha 77,6 kg a ráno jsem zjistil, že v mém oblíbeném (a dle testu sesterského časopisu též nejkvalitnějším) fast foodu Bageterie Boulevard zaměnili zimní menu za jarní. Libanonská bageta obsahuje jehněčí a docela jsem zvědavý, až ji ochutnám.

Úplně největší radost mi ale udělal večer (ex)ministr Dobeš z ministerstva školství. I kdyby se vymluvil místo škrtů na to, že odchází kvůli náhlému prozření, i kdyby odstupoval z důvodu smrtelné nemoci, je to šumák. Hlavní je, že nám obyvatelům ukázal, co všechno může ze své pozice zpackat. Pro příště bych prosil na tento post někoho více názorově stálejšího. Aby nedocházelo každý měsíc ke zvolání: „Odvolávám, co jsem odvolal…“.

A to je pro dnešek vše. Zítra v poledne vyrazím do Madridu. Heja, heja!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 22. března 2012, 10:13

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “Tvrďák s puchýřem”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *