Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Jsem to, co jím. Obézní Kombajn

To jsem si takto minulý týden stoupl na váhu a zjistil, že jsem nikdy nebyl těžší. Digitální váha nekompromisně ukázala 93,8 kg živé váhy, což je při mé výšce obezita.

A sám na sobě cítím, že se mi vlastně nic moc nechce, letošní vedra jsem trávil nejraději ve stínu domova a i libido mám na bodu mrazu. Nebudu si lhát, mám otřesný i jídelníček, málo spím a alkohol mi v hubnutí též nepomáhá. Abych měl motivaci, tak mi přítel pustil několik dílů televizní série Zhubni nebo přiber a Jste to co jíte.

Nastal čas si přiznat, že jen větší množství pohybu můj problém nevyřeší. Jistě, 10000 kroků denně není zrovna málo, ale nestačí to. Běháním bych se asi dostal na vyšší tepovku než potřebuji, takže na dny, kdy nejsem v práci si naordinuji kolem 20000 kroků (asi tak 17 km) svižné chůze s tepovkou pod 115. Budu muset nekompromisně začít snídat a především do jídelníčku zařadit i nějakou zeleninu. Na pár měsíců si též odpustím panáky a samozřejmě i pivo, kterého se v poslední době občas napiji, si budu muset odpustit. Jediný alkohol, který si občas dopřeji bude bílé víno (protože se dá skvěle namíchat s vodou jako střik). Na nějakou dobu se budu muset rozloučit i s bílým pečivem a to nejen večer před spaním.  Tak mi držte palce.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pondělí, 14. srpna 2017, 18:46

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *