Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


zpět v brně

zlomené rameno, zlomené naděje ve slušnost ČSSD a řízek v alobalu…

Doma bylo fajn, akorát mě mrzí, že pes neumí moc poslouchat. Od té doby co mi nesedl u nohy ačkoliv jsem jej asi 10x žádal, mu přezdívám pudl. Večer jsem dal v TV mladého čaroděje Pottera a pak jsem usnul u mého oblíbeného Pod povrchem. Ráno jsem se vzbudil pozdě, slupnul jsem oběd a vyrazil na cestu zpět. V lobalu si vezu dva řízky na pondělí. Ano, cosi vesnického ve mně dříme dál…


S vědomím, že mazlík řádí na lyžích jsem mu včera posílal SMS, aby dával pozor a byl opatrný. Dnes jsem vystoupil na Zvonařce, vešel do Vaňkovky a dostal jsem SMS, že má pravděpodobně zlomenou ruku v rameni. Eeeehm. Někdo to může brát jako předsudek, ale já si opravdu myslím, že jediné zdravé a relativně bezpečné sportování je ve fitness. S posmutnělou náladou jsem pak procházel spodním patrem Vaňkovky, koupil si jedno CD na fotky a díval se po inteligentních nabíječkách. Vypadá to, že ta moje odešla do věčných lovišť. Což je nepříjemné. Velmi nepříjemné. Protože to jaksi omezuje moje fotoaktivity.


Mimochodem, když jsem hledal nějaké oficiální stránky Vaňkovky, tak jsem je nenašel. Našel jsem na ni sice plno odkazů, ale to jen na firmy které sídlí uvnitř nebo na servery zabývající se stavebnictvím. Hledal jsem je z jednoho důvodu. V 10ti bodech, které visí na dveřích jsem nenašel, zda je zakázáno fotit uvnitř.


Protože prádlo v pračce po dvou dnech musí být maso, raději jsem ho dal znovu prát, snad to ten prášek přebije. Dnes večer bych to viděl na Superstar a pak divadlo 7 a půl a Solidsession. Ani nevím zda mám chuť se bavit. Začínám mít opět deprese ze svojí váhy…


A ještě pár slov ke sjezdu ČSSD. Je pro mě sice příjemným překvapením, že „usměvavé prasátko“ Škromach byl odejit z vedení strany, nicméně Gross stále zůstává a to není dobře. Ne pro mě a ne pro ČR. Snad ČSSD po volbách zjistí, že ani pro ně to nebyla dobrá volba. Mimochodem opravdu by mě zajímalo, jak chce tato strana dosáhnout 30% ve volbách.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 27. března 2005, 17:00

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “zpět v brně”

  1. Honny napsal:

    Hmm… A o me ani zminka :(

  2. Vojta napsal:

    VaňkovkaV sobotu jsem obíhal Vaňkovku s foťákem ze všech stran a když jsem byl v nejlepším, jakási ostraha me taktně upozornila, že v celém areálu je zakázáno fotit bez povolení. A ještě dodala, že jsem narazil na dobrou ostrahu, že ta druhá tahá filmy a maže karty. Takže asi tak. Jinak uvnitř bych foťák radši ani nevytahoval.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *