Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


procházka po Martine

omluvte případné překlepy, Mazlík tu má jen německou, anglickou a slovenskou klávesnici :)…

Dneska jsme toho hodně ušli. Vypravili jsme se kolem desáté ven a zpět jsme se dostali přesně ve tři odpoledne. První část procházky byla dost tichá, protože už na začátku jsme se chytili. Problém vznikl s dovolenou, se kterou jsem už počítal. Mazlík chce jet buď se mnou nebo se sestrou, ale ne s oběma. A ještě není rozhodnutý. To mi celkem zkazilo chuť a myslím, že celkem pochopitelně. Pochopil jsem proč se skleněné stavbě na náměstí Martina říká „Skleník“ (i přes puštěnou klimatizaci 32° C), nakonec jsme zašli do Tesca a koupili jídlo. Teď odpočíváme. Každý po svém. Já u kompu, Mazlík na posteli.


Mimochodem jsme na náměstí potkali Džiga-džiga (či sa volá Jiga-Jiga?) Scootera, miláčka ze zdejší Superstar (mimochodem první kolo skončilo včera a co jsem viděl, dnes v Tescu reprízu, tak se ta show nedá s českou nudou srovnávat). Odbarvený Jožko Džiga Džiga se právě podepisoval na ruku lidem v Martině. Je to úlet. Protože to je nejpopulárnější postava Hvězdné pěchoty. Znovu se ozvu až z Čech…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Sobota, 16. dubna 2005, 15:00

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “procházka po Martine”

  1. Quanti napsal:

    mas pravdu, videla jsem jen par videi a hlavne moderatori jsou o 100 % lepsi (tedy pokud se da z nuly udelat percentage ;)) Bohuzel nechytam Jednotku, jinak bych se urcite divala. Doufam, ze to s tou dovolenou vyresite :)

  2. G napsal:

    Člověk nesmí s ničím počítat, nic očekávat, pak se nezklame…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *