Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


superstar II. kolo – finále

mno, nemastné neslané, jak jinak…

Je s podivem, že „výkony“ moderátorů se stále nezlepšují. Ti dva neumí zahrát ani to, že si skáčou do řeči. A dialogy? Je to trapné, ne vtipné. Fakt je mi z téhle verze Superstar smutno, zvlášť když si uvědomím, že Slováci nemají v jejich show jeden rok náskok. Ale pojďme k výkonům soutěžících…


Ze začátku velké zklamání, protože jak Hudček, tak Ghaba vydali jen průměrné výkony. Pak přišel Bende a i když bych snesl, kdyby víc přitlačil na pilu, zazpíval lépe jak oni. Peterková prostě je omyl a porota jí fandí jen kvůli vizáži. Nejlepší mužský výkon podal s číslem 5 sympatický Horváth, který naštěstí Gotta nekopíroval úplně. A hned po něm přišel nejlepší výkon ženský – Zaňková fakt umí. Líbila se mi moc. Foret to taky nezkazil, když si vybere písničku co mu sedne, je dobrej. Pravda, se svým přitepleným výrazem to žene na Sámera 2, ale což, hlas má rozhodně zajímavý. Dokonce i Nosková si u mojí osoby opravila lehce dojem z minula, kdy měla jednoznačně vypadnout. Za to nejhorší výkon podal Ali Amiri. Nevím kdo nebo co mu vnuklo myšlenku zpívat píseň Bonnie Taylor, ale musel to být zplozenec pekla. A výsledek taky tak zněl, ideální píseň pro nekonečné utrpení v kotli rožhaveného olova. Věřím tomu, že časem by mi to olovo přestalo vadit. A nakonec jediný zástupce homosexuální menšiny (mám to od více zdrojů) importovaný ze Slovenska – Jankovič. Mno, odhodil čepičku a to je pokrok. Jeho svahilština byla tu a tam podobná angličtině, ale zazpíval to stejně o něco líp jak Ali.


Takže nejhorší kluk – Ali, nejhorší holka – Peterková. Nejlepší výkon – Zaňková a Horváth. A kdo dostane černého Petra? Jankovič vypadne do dvou maximálně tří kol, zpívá daleko lépe než já, ale na Superstar to nestačí. Aliho možná fanynky udrží. Takže kdo? Peterková? Ne, ne. Sice neumí zpívat, ale je to nejhezčí baba soutěže a dostavá hlasy i proto. Rád bych se mýlil, když řeknu, že vypadne dnes Nosková. Vypadla by o jedno kolo později než měla. Nicméně sázím na ni.


Odpadnou (?):


Nosková – 40%


Jankovič – 35%


Ali Amiri – 25%


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 17. dubna 2005, 22:34

Publikováno v BLOG


Komentáře

7 komentářů: “superstar II. kolo – finále”

  1. kretka napsal:

    Dej bůh (a nebo kdokoli jinej), ať máš pravdu… Tohle trio je děs.

  2. Jankovičnechci ho tam

  3. Honny napsal:

    Noskova ruleZ… Je fakt, ze sem tenhle rok nikoho neslysel zpivat, ale i presto rulez…

  4. eLKa napsal:

    Peterková že je nejhezčí baba soutěže??? Proboha, musím zvolat s Fučíkem: lidé bděte!!!

  5. kombajn napsal:

    eLKa: me se taky nelibi, ale 4 z 5ti borcu z ni slintaji

  6. Honny napsal:

    2 KombajnSem patej….

  7. Quanti napsal:

    peterkova je (vymycene) zlo ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *