Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


ospalý zápis

spánek, emaily a rovná daň…

První věc kterou jsem dnes doma udělal bylo zapnutí ICQ, během hovoru s Andílkem jsem si otevřel poštu, v ní našel další reklamní dopis od Olympusu (odhaduju, že za posledních 14 dní třetí) a tak jsem celé jejich slavné reklamní Olympus News raději odhlásil. Naštěstí si taková firma nemůže dovolit problémy, takže odhlašovací mail mi přišel vzápětí. Když už jsme u těch pc věcí, tak jsem si v úterý do svého počítače dobrovolně natáhnul spyware od jedné společnosti, která se zabývá průzkumem českého internetu. Snad mi nevytunelují bankovní konto. I když k tomu by mimo hesel potřebovali ještě můj mobil (nehlede na to, že bych na účtě musel mít nějaké peníze)…


Jinak jsem větší část dne strávil v Praze, případně jsem chrápal v autě. Nevím proč, ale pokud jedu jako spolujezdec, skoro vždycky hned usnu. Spím ve vlaku, autě, autobusech, dokonce usnu i v tramvaji. Třeba někdo tuhle věc jednou po mně pojmenuje jako „Kombajnova spavá nemoc“. Jinak jsem narazil v regionální příloze MF Dnes na fotografii jednoho starého známého. Dlouho jsem tě neviděl Davide Otoupalíku, každopádně námořnická uniforma ti celkem sekne i při focení zespodu. Článek popisoval mladé, kteří vyšli do ulic na podporu rovné 15%tní daně. Sice se obávám, že je to jen volební tahák, který se ODS nikdy nepodaří uskutečnit, ale osobně by mi rovná daň taky nevadila.


Jinak zatímco v Blesku Bartošová zkolabovala protože smíchala antidepresiva a alkohol, v idnes.cz se jí jen udělalo nevolno. A komu teď jako mám věřit? Teda ne, že by mě to tolik zajímalo, Bartošová je jen průměrná zpěvačka, která vyhledává bulvár skoro stejně tak zoufale jako třeba Brožová, ale přece jen ten rozpor mezi dvěma články je dost velký.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 16. června 2005, 6:16

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “ospalý zápis”

  1. David Otoupalik napsal:

    Ne rovná daň, ale deň daňové svobodyMilý Kombajne, díky za reakci, jen chci upřesnit, že průvod nebyl na podporu rovné daně a ODS, ale oslavou dne daňové svobody členy Mladých konzervativců (www.konzervativci.cz/brno). A že zrovna fotografka vybrala tuto fotku? No občas se zadaří :) měj se!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *