Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


a psychopati do mě kopou dál…

však to znáte, určitě si vás taky našli…

Čipová totalita dorazila už i ke mně. Když jsem si byl tento měsíc koupit spodní prádlo a zcela vyjimečně jsem platil kartou, tak mě kamarád prodavač upozornil, že mi karta tento měsíc vyprší. Načež podotknul, že je to škoda, že jsem nepřišel s kartou o měsíc později, protože pak by mi ji mohl přestřihnout a mohl mít z jejího zadržení i nějaké peníze… He? Mno a protože se tento měsíc již dostává do konečné fáze, zavolal jsem si na infolinku ČSOB. Tam mi řekli, že karta mně už asi čeká na domovské pobočce, protože se o to systém stará sám. A tak jsem se tam odpoledne zastavil a vida, nekecali. Mám novou kartu s lepším obalem, ze kterého jde vylovit snáze a taky s čipem. Ten v současné době nabízejí v ČR jen dvě banky. ČSOB je jednou z nich.


Po bance jsem zajel domů, dobil baterky do foťáku i blesku (blahoslavena buď GP Powerbank U-Smart) a po nutné sprše odjel do města předat peníze od Hanky ze Šumavy Martince. Potom jsem šel do 7 a 1/2, udělal pár fotek (pan spisovatel byl poměrně vtipný) a ve chvíli kdy se v diskusi ozval jeden moravopsychopat, jsem znechuceně odešel. Z takových fanatiků asi v Irsku rekrutují lidi do IRA. Co toho člověka znám, mluví jen o Moravě. Tato záležitost se mu asi stal smyslem života. Já bych teda samostatnou Moravu nechtěl. Dodnes se mi nelibí ani to, že na Slovensko se jezdí přes hranice. Jsme a budeme jeden národ. Škoda, jinak je to normální a od pohledu sympatický chlapík. Pak jsem zašel na cigo za kamarádem a pokecali jsme o tom, že se musíme sejít s našimi drahými polovičkami než on s tou svojí odjede na dovolenou.


Vlastně jsem stihnul skoro vše. Jen to umytí nádobí a kuchyně, se nevešlo do plánu. Se sháněním sponzorů pro Cosmix to taky není med, slušnost aspoň se ozvat se zamítnutím, zatím měl jen Datart, což je z 15ti oslovených firem poměrně slabé. Nicméně jsem stále přesvědčen o tom, že tentokrát dojde lidí dost. Favál má dobrý zvuk, lepší jsem vlastně v brněnském klubu neslyšel. Termín 16.09. je ještě dostatečně daleko a mimo zajímavého lineupu a dvou podií bude mít akce i jednu specialitku. Víc zatím neprozradím, snad jen že mimo techna si na své příjdou i příznivci minimalu a elektra a vstup na akci bude 99 Kč na místě a 69 Kč v předprodeji, což je za akci se dvěma podii opravdu za pusu (a to ještě bez jazyku).


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 28. července 2005, 6:55

Publikováno v BLOG


Komentáře

6 komentářů: “a psychopati do mě kopou dál…”

  1. onanym napsal:

    cesi a slovaci jsou dva narody…

  2. "('o')" napsal:

    jo, čip u nás nabízejí jen 2 banky: visa a mastercard ;-)
    ….
    že jsme jeden národ radši slovákům (nebo moravákům úpícím pod pražským jhem) neříkej, právě kvůli takovým se rekrutují lidi do ira ;;–))
    ….
    brum

  3. "('o')" napsal:

    jo, čip u nás nabízejí jen 2 banky: visa a mastercard ;-)
    ….
    že jsme jeden národ radši slovákům (nebo moravákům úpícím pod pražským jhem) neříkej, právě kvůli takovým se rekrutují lidi do ira ;;–))
    ….
    brum

  4. Ben napsal:

    Já se považuju za čechoslovák, jelikož jsem se narodil v Československu, říkejte si co chcete… :)

  5. Ben napsal:

    oprava*čechoslováka

  6. onanym napsal:

    s hruzu premyslam, za co sa asi povazuje sestra, kdyz sa narodila v gottwaldove…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *