Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


I. předložky na WC

vítejte u nového nepravidelného seriálu, který učiní konec vaším strastím, pokud jste stejně jako já svým pánem a otrokem – mužem v domácnosti…

Jako úvodní část jsem si zvolil téma nenáročné – předložky na WC. Začneme tím, jak ji rozeznáme. Předložku na WC lokalizujeme snadno. Zpravidla vyčnívá lehce z podlahy v okolí toaletní mísy. Taková předložka se může zdáti věcí přebytečnou ba přímo zbytečnou, či zženštilou. Nicméně tomu tak vůbec není, přátelé! Když si ji pořídíte, záhy zjistíte, že když se nestrefíte do mísy, nečůráte na podlahu. To znamená, že nemusíte tak často stírat podlahu a to jsou body k dobru! Bohužel nám s koupí předložky na WC vyvstává jiný problém a to čištění předložky…


Pokud se nám zdá, že předložka ztratila svou původní barvu nebo kvůli nánosům hlíny a špíny zmizela její původní struktura, je pomalu čas ji vyčistit. Vezměte tudíž předložku a přeneste ji do vany. Zde si dovolím upozornit, že pro případy, kdy se zdá, že předložka zapustila kořeny do kachliček nebo linolea, je vhodné mít po ruce majzlík a kladivo. Opatrně odsekejte předložku od podlahy. Škrábance a případné rýhy v podlaze nemusíte nijak řešit, neb je předložka po vyčištění opět hravě zakryje (za předpokladu, že jste nesekali příliš hluboko). Pokud se nachází předložka ve vaně, je vícero cest, jak ji vyčistiti.


A. Sežeňte si křídu, svíčky a středověkou knihu o zaklínání. Na zem v koupelně nakreslete pentagram a na jeho rohy umístněte po jedné svíčce (kapitolu jak odstraňovat vosk z oblečení si probereme později). Vzývejte ďábla a pokud jste silným médiem, je pravděpodobné, že se vám ho podaří vyvolat. Ďábel většinou pomůže za nějakou tu drobnost, jako je pár kapek krve. Spokojí se s vaší, ale lepší varianta je mít po ruce zkumavky s krví panen (nutno si přiznat, že zvlášť v dnešní době je to značně problematická ingredience). Pokud to nezabere, přeskočte k bodu C.


B. Použijeme sprchu a prvotní špínu spláchneme. Leckdo by tím věc považoval za vyřízenou, ale při podrobnějším průzkumu zjistíme, že je špína zažraná. Najdeme tedy libovolný čistící prostředek. Je možné použít Savo, prací prášek, šampón, sprchový gel nebo třeba technický benzín. Při použití Sava může ztratit předložka svoji původní barvu, při použití oblíbeného šamponu bude podložka krásně pěnit a vonět. Použití technického benzínu má zvláštní průvodní jev, ne nepodobný aplikování drog. Vzhledem k těkavosti této látky se mohou dostavit fascinující pocity. Při manipulaci s benzínem nekouříme, nebo si alespoň připravíme k ruce hasící přístroj a mobil, abychom si mohli zavolat záchranku. Necháme čistící látku působit (u benzínu můžeme snadno ztratit pojem o času nebo vědomí). Po uplynutí přiměřené doby (den až dva), předložku znovu vysprchujeme. Ztratila-li příliš vláken nebo rozpustila-li se celá, použili jsme pravděpodobně nepřiměřeného množství Sava. V ojedinělých případech, kdy předložka tuto proceduru přežila, ji zaneseme vysušit na balkon. V ostatních případech přeskočíme k bodu C.


C. Předložku odneseme do popelnice, prohlédneme si katalog Ikea a zakoupíme nový a moderní vzor předložky (pozor, kupujeme vždy předložku stejné nebo větší velikosti, kvůli rýhám v podlaze).


Nashledanou příště…


Líbí se vám tento seriál? Máte nápady, náměty, dotazy? V tom případě se ptejte v diskusi k tomuto článku…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 7. října 2005, 6:59

Publikováno v Staromládenec


Komentáře

8 komentářů: “I. předložky na WC”

  1. ex-it napsal:

    jestli máš problém se trefit do hajzlu, tak si na něj sedej

  2. kombajn napsal:

    problem s tim obvykle nemam a ten text mel byt hlavne vtipnej. jinak obcas s timto ma problemy kazdej, staci se jen ozrat nebo zhulit… :D

  3. von Banhoff napsal:

    tragický omyljímá mně hrůza pokud by nějaký nepozorný čtenář hodlal aplikovat tvůj návod na svoji PŘDKOŽKU! majzlík a kladivo k tomu snad nepoužívali ani ve středověku :)

  4. rDaneel napsal:

    dojde-li benzin, lze pouzit i poppers

  5. D. napsal:

    jezkovy zraky :c)

  6. S. napsal:

    Moooc hezky, dik – sem se zasmala, pobavils, zlepsils mi naladu :-)

  7. Honny napsal:

    lol :)

  8. Peetee napsal:

    Prosil bych další díl. Tentokrát jak předložku ukotvit, abych na ní v nouzi nejvyšší (rozumějte močový měchýř naplněn na absolutní maximum, případně lidově řečeno "ho*no líže trenky"), nebruslil a nerozbořil celou toaletu.
    Děkuji :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *