Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


46 hodin beze spánku

měl jsem včera zaděláno na rekord, ale nakonec jsem u filmu BIRTH usnul…

Začnu od konce, protože jsem ho už dokoukal. Je to výborný film… opravdu hutný a silně neamerický. Mimojiné ukazuje znovu Kidmanovou v tom nejlepším světle.


Můj rekord beze spánku byl 55 hodin, včera jsem dal jen 46. Ráno po promítání na Flédě jsem prostě nějak nechtěl jít spát. Bál jsem se, že bych nestihnul koupit koberec na Pálavského, kde je teď nějaká slevová akce. Nakonec jsem vybral koberec skoro šedý, jen s lehkým nádechem do fialova (zcela neutrální šedý byl po krajích zničený). Dovezou mi ho ve středu.


Pak jsem se byl podívat do Vaňkovky na nějaké boty. Když řeknu, že v celé Vaňkovce nemají zimní boty, které by se mi líbily, tak nemluvím pravdu, jedny ve velikosti o dvě čísla větší za 3000,- by se mi líbily :). Je to šílené, ale pokud člověk chce zimní boty, má zpravidla na výběr mezi 120ti odstíny hnědě, černé a šedé (ano, šedá je odstín černé, vím). Nic veselého co bych chtěl já. Pozoruju, že jsem v tomhle čímdál horší a nedělám ústupky. Asi potřebuju vztah, abych byl nucený nějaké dělat, nebo zdegeneruju úplně.


Večer jsem šel do hobita, šlo o fotbálek, pivo a tuším že nějaký rum… Ve tři v noci jsem si dal pizzu u okýnka na Kobližné a jel domů. Byl jsem hodně ožralý, ale ne tolik, jak chtěl Mutant. Ten chtěl abych zvracel, což se mu bohudík nepovedlo. No i tak to vypadá na hutněj víkend. Dnes asi slevím ze svého přesvědčení a půjdu si koupit podzimní boty. Ty vyrábějí ve více barvách. Moje oranžové mají zevnitř hřebíčky a nedá se v nich už chodit, hnědé se pro změnu rozpáraly na boku. Kvalita bot z La Hall odpovídá ceně. Akce za 850 + druhý pár zdarma mne podruhé už asi nenadchne…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 16. října 2005, 14:15

Publikováno v BLOG


Komentáře

8 komentářů: “46 hodin beze spánku”

  1. Benny napsal:

    boty z La Halle maji nahodou neco do sebe. to ja takhle koupil jedny, reklamoval jsem je trikrat a trikrat jsem si vybral jiny… mel jsem obuv na 2,5 roku :-)

  2. Lukáš Hakoš napsal:

    SpánekHeh, to někdy taky zkusím být beze spánku více jak 55h., ať tě trumfnu ;)

  3. rbrt napsal:

    taky jsem zkousel nespat a skoncil jsem v nemocnici :)

  4. Bohii napsal:

    Beze spánkuJa dal nejvic beze spánku 3 dny v tahu – kdyz jsem dodelaval absolventskou praci Do ted nechapu jak jsem to mohl dat a jeste u toho pouzivat mozek… :-)

  5. AndieCZ napsal:

    Kupodivu,se tu uz dlouho neobjevil prispevek o tom, jak hubnes.. :-)

  6. lukysy napsal:

    lol…To se vám jako divím… Začal jsem minulý rok nějakýma 48 u PC, poté několikrát pařby přes 50… A tento rok to bylo 2 x 80, povětšinou práce a škola… :o)

  7. flam napsal:

    lukysyto muselo být báječné :), včetně toho jistě efektivního spánku potom

  8. HaWran napsal:

    cas pro nakup poradnych zimnich bot s koleckem. http://www.heelys.cz :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *