Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


mám boty a ICQ bude zpoplatněno

boty mám dořešené alespoň na podzim a stane-li se zázrak, možná i jaro…

Ve Vaňkovce jsem si nakonec vybral jedny botky. Mají jen malinkaté oranžové proužky a jinak jsou hnědé, ale jsou moc pěkné. Hurá. Takže se budu muset asi zbavit svých milých oranžových, protože mi ty hřebíky co lezou do paty začínají vadit.


Jinak mám na jeden týden půjčenou videokameru od člověka, který svoji zápůjčkou obohatí moje brněnské videoprojekce. Díky Karle. U Špalíčku jsem pak potkal dva známé ze 7. nebe (ni Deivis to není :D) a nějak jsme si dali čaj v čajovně, trochu vitamínů T, H a C a pak ještě jinde čaj a kafe. Myslím že to byl pěkný konec dne, když jsem spal skoro do dvanácti. Mimochodem, internetem se přesně po roce zase šíří kraviny o placeném ICQ. Už to nebudu ani rozmazávat, jistě mi to dojde ještě i dnes, ale prostě tenhle typ zpráv je zaručený HOAX.


Dnes bych měl fotit nějaké děti v nově vybudovaném koutku na FSS. Sice to moc nechápu, ale proč ne. Baterky mam nabité a kameru u sebe. Nemám k ní manuál, ale asi si s tím poradím, třeba to že má kamera málo tlačítek a LCD je dotykové, mi došlo během pár minut. Jinak samozřejmě se na středu chystá úklid, bude nový kobereček a pak jsem si dal předsevzetí, že si udělám pořádek ve svých pálených CD. Je tam jistě spousta nosičů co nepoužívám a potřebuji místo ve stojanech. Teď si asi dám měsíc pauzu od vjingu a budu zatím pracovat na materiálech…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pondělí, 17. října 2005, 6:55

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “mám boty a ICQ bude zpoplatněno”

  1. pf napsal:

    tenhle hoax je cyklický, objevuje se vždy, když se na něj na chvíli zapomene ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *