Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


3 buzny za jeden den

jednu jsem fotil, druhé jsem dal ultimátum a na třetí se jen připitoměle usmíval…

V práci se všechno asi zlomilo. Snad se mi podařilo dosáhnout toho, aby všechno šlapalo jak má, byť zatím jen na jiném zařízení, ale přenesení na jiné stroje bude už jen záležitost pár hodin. TEORETICKY.


Po práci mně čekal velký úklid doma. Po měsíci jsem tak uvolnil druhou polovinu postele. Protože jsem měl fotit, bylo to předvídavé. Ano, občas se to stane. Stalo se to i tentokrát a docela jsem si to užil. Nejen to focení.


Pak mi po ICQ začal psát kluk, kterého jsem potkal včera na chatu. V internetce kde dělá, prý sedí zákazník a asi nemá na zaplacení. Ihned se mi vybavil Bob. Zeptal jsem se ho a poslal fotku. A taky že jo. Ztracený synek, člověk který má u mně dodnes věci, člověk, který si ode mně „půjčil“ mp3 přehrávač a který vlastní kamarádce ukradl mobil – Bob se ukázal v Brně. Samozřejmě, že ve chvíli, kdy jsem se to dozvěděl, mi pořádně naskočily žíly. Do kapsy jsem si vzal pro jistotu nůž a odjel do internetky.


V internetce jsem na barmana vybafnul kde je, ten mi řekl, že u automatů. Vzteky jsem se docela třásl. Došel jsem za Bobem, který ač neměl na útratu hrál na automatech a dal jsem mu 48 hodin na to, aby se mi vrátil mp3 player, jinak už neuvidí svoje věci a jeho více než odvážné fotky při sexu zveřejním na internetu. Jako vždy se tvářil, že se nic neděje. V téhle chvíli mu zbývá už necelých 39 hodin. Časomíra na mém mobilu je neúprosně přesná…


Pak jsem se vrátil k baru, objednal si kafe a zamiloval jsem se do barmana. Byl stejně zábavný jako na Xku a ICQ. A byl sexy. Sice jsem si uvědomoval, že sex jsem měl před pár hodinama (doslova), ale každé jeho slovo i mrknutí mi připadalo sexy. Jenže nešlo ani zdaleka o sex. Mozek si zase začal vybírat neplánovanou dovolenou a já po kafi a dvou Korunních odcházel opilý jak houba s úsměvem od ucha k uchu, což jak potvrdí moji známí znamená jedinou věc. Ten pošuk se zase zakoukal. Jo, souhlasí. Pro změnu do barmana. Nicméně s tím už asi nic neudělám…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 19. dubna 2006, 8:30

Publikováno v BLOG


Komentáře

10 komentářů: “3 buzny za jeden den”

  1. juan napsal:

    Juchuuu, at zije Kombajn! :) pokracovani jeho Love Adventures je na spadnuti damy a panove. Kombajne, tak tfuj tfuj (plivnuti pro stesti :))

  2. Elaphe napsal:

    Od ty doby co ctu tvuj blog,zjistuju,ze vsechny buzny (ehm..ci gayove aby te to treba neurazilo..) nejsou takovy jak nase dvojicka z gymplu,namejkapovani vypatlani cukrousi.Tak ti vrele dekuji za rozsireni obzoru a hodne stesti se sexy barmanem;)

  3. slinta-za to můžeš ty napsal:

    Taky Ti přeju hodně štěstíčka s barmanem. Super stránky

  4. Helena napsal:

    Já to věděla, už je to tady! Heterosexualita vychází z módy!!

  5. kombajn napsal:

    jenom dodám, že Bob je pro čtenáře blogu MAJK :)

  6. Observer napsal:

    Konzistenci postav prosím!

  7. Mulder napsal:

    To bdělý čtenář pochopil.-) Pokud se nepletu tak Majk byl kamaradem toho posledního pražského, že?

  8. TM napsal:

    Chcelo by to rejstrik na konci knihy :-)

  9. Quanti napsal:

    index buzen :D

  10. hawran napsal:

    víc postav učinkovalo snad už jenom v knize pán prstenů, kterou jsem díky tomu nikdy nepřečetl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *