Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


naděje umírá poslední

a když umře, tak zpravidla odejde velmi rychle, žádná dlouhá vleklá nemoc, prostě ji klepne…

Důvtipnější pochopili, že mluvím o fotbalu. I včera jsem si vsadil. Na celkem tři zápasy. Objevil jsem roztomilou věc, kterou je „sázka bez remízy“, kdy v případě remízy, se kurz změní na 1 a sázenka tím nepozbývá platnost. Odhadl jsem výhru Portugalska, remízující Argentinci mi sázenku nezkazili. A největší peklo jsem zažil u zápasu Pobřeží slonoviny  – Srbsko a Černá Hora. Srbové, kteří po celou dobu šampionátu nedali ani jeden gól, se dostali do vedení 2:0, což nebylo zrovna dobré pro moji sázenku, neb by ji to znehodnotilo. Jenže Pobřeží slonoviny postupně otočilo výsledek a výsledných 3:2 znamenalo výhru kolem 203 Kč (kdyby Argentina dala gól, mohlo to být veselejší, ale jsem rád, že jí gól nedali Holanďané. Vsadil jsem si dnes na Čechy a Ghanu. Ze začátku jsem mluvil o naději. A tu podle mně máme stále docela velkou, jenom tomu trochu věřit. Já jim věřím, protože jsem se vsadil s jedním cizokrajným zlatníkem o čokoladu. On věří víc Italům…


A zbytek dne byl stejně nudný jako většina dní v poslední době. Čtvrtý den po sobě v posilovně, v Alfě jsem se otočil na hyenu (tzn. voda z vodovodu) a nakonec mě potkal Sláwin, Alča, Míla a Katarina, za kterými jsem se stavil do Absolutu. Dal jsem si jeden drink a pádil domů, protože jsem byl hodně unavený. Dnes jsem chtěl jít do posilovny zase, ale jednak na to nebude čas a jednak mě bolí většina svalů, takže pár dní regenerace mi neuškodí. Zítra totiž odjedu na chatu v Litovanech a tam strávím víkend s lidma z fakulty informatiky. Mám v plánu se bavit a trochu opálit své tvarohové tělo. Foťák beru sebou, samozřejmě. A ještě upozorňuju, že dnes je opět irský den – www.feile.cz !!!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 22. června 2006, 10:13

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “naděje umírá poslední”

  1. D. napsal:

    no, nadeje umrela.. po konci sluzebniho jednani jsme uz prohravali 1:0 a to jsem si rek, ze bude lepsi jit nekam na pivo bez platna ;-)

  2. kombajn napsal:

    do stavu 2:0 zila, ale pak uz bylo moc malo casu… skoda… stacila by mi remiza

  3. hawran napsal:

    nediv se ze te svaly bolej, kdyz je nenechas odpocinout. den po posilovne by mel byt odpocinek – svaly rostou prave v tomto obdobi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *