Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


dopolední ptáče, daleko nedoskáče

Než na to zapomenu, měl bych upozornit, že na Flickrovi mám nějaké nové fotky. Jednak je to ze session u Neurona (AdaMM je k nepoznání) a jednak z Vídně, z klubu Renz. Nutno podotknout, že to byl moc pěkný interiér a proto jsou fotky na této z stránce, právě z toho klubu…

Ten den, nezačal dobře. Nikdy nezačíná, když se kouknu na mobil a táhne na desátou… Ale takový je život, když dojdu do práce později, tak musím později odejít. Pak jsem se stavil v Alfě na kafe a chtěl jsem jít do posilovny. Už jsem měl batoh s věcma na ramenou a vycházel z domu, když mi zavolal Turbo a ověřoval si, zda platí ten večer u Neurona. Protože jsem to úplně vypustil a předtím měl ještě jednu schůzku, posilovna padla. Co se dá dělat, budu muset jít dneska, taky vyzvednout fireware kabel a přetáhnout video z Vídně. Poslední dny jsem docela utahaný…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Úterý, 22. srpna 2006, 11:02

Publikováno v BLOG


Komentáře

8 komentářů: “dopolední ptáče, daleko nedoskáče”

  1. Zuřící rosomák napsal:

    DotazSupr fotky… Poslys, Kombajne, ty chodis do Alfy na kafe? neznas nahodou toho srandistu, ktery delal bugr na Masarykově okruhu, brnenskem fotbalovem stadionu a posledne dnes rano na sose Svateho Vaclava?

    Tvrdej koren :)…

  2. kombajn napsal:

    neznam, pokud to neni ten „umelec“ ktery chodi v kiltu s modre napatlanym oblicejem… toho obcas vidam proletet okolo… a pry je to ten jedinec co delal u svandy na stole nahy stojku, faktem je, ze na to bych se docela rad podival… ;)

  3. Zuřící rosomák napsal:

    Jo jo…… je to ten umelec :-)))

  4. sedlák napsal:

    Art nouveauVy mate ale znamosti! :) Taky prej rozkopl dveře policajtum na Behounske, kdyz ho poslali oznamit ztratu obcanky na magistrat :)

  5. kombajn napsal:

    ten clovek me zacina zajimat :D

  6. xb napsal:

    hele to je fakt adam? na tech fotkach? tyyypi**oooo :)

  7. rDaneel napsal:

    jeje, zivej cyberpunker?o)

  8. pepe napsal:

    neuron adammproste skvele, pekna vecerni vlnka to byla :D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *