Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


záviš asi neprošel

Slavík zůstal neposkvrněn a na vysoké morální úrovni…

Ať se koukám, jak se koukám na oficiální výsledky Slavíka na webu, tak Záviše nevidím. Asi ho vyřadili. Kdo se nehodil, byl vyřazen za komunistů a stejně to funguje pravděpodobně i dnes. Zlatý Slavík je jistota. Jistota toho, že výsledky se upraví. Při pohledu do seznamu zpěváků jsem Záviše nenašel. Zato jsem zjistil, že David Spilka (ač nic nevydal) je na místě s číslem 77, zatímco Takový Standa Dolínek uzavírá seznam na 109.tém místě. Pokud jsou ve Slavíkovi takoví exoti jako je Hypochondr Jarda (37. místo) nebo Vítězslav Květenský (69. místo), nechápu proč by tam nemohl prorazit Záviš…

Celá ta anketa je samozřejmě jen mediální masírka firem, které mají v ČR docela pošramocené renomé – hudební vydavatelství, která nedokázala udržet krok s dobou a dodnes nenabídla lidem modernější variantu prodeje hudby než je na CD, zpravidla opatřeném ochranou, aby se tím znesnadnilo jeho používání (pirát ochranu obejde vždy a za každou cenu). Nebo celý národ poslouchá už 10 let jen Gotta, Hůlku, Bílou a Vondráčkovou?

O nějakém vyřazení Záviše jsem nikde nečetl. Bojím se toho, že to nebude tím, že jsem se málo o Slavíka zajímal. Spíš se o tom organizátoři zapomněli zmínit. Záviš není vymyšlená postava. Je to představitel českého pornofolku a jako takový si rozhodně ZASLOUŽÍ se v takové anketě objevit. Když ale organizátoři a vydavatelé jasně lidem ukazují, že si to stejně rozhodnou sami, tak je to smutné…


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 10. prosince 2006, 12:03

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “záviš asi neprošel”

  1. ondra napsal:

    Jo, Záviš je skvělej, taky ho mám rád. Ale aby se tam objevil tak by pro něj někdo musel hlasovat, ne? Nebo si pro něj hlasoval?

  2. kombajn napsal:

    vim o tom, ze par lidi pro nej hlasovalo :)

  3. Anti Gott napsal:

    ZávišOfic zprava zni:

    V průběhu hlasování byly na internetu zveřejněny výzvy k organizovanému hlasování ve prospěch skupiny Walda gang a Eva a Vašek SURF a ve prospěch zpěváka Záviše. Vzhledem k tomu, že formou kterou se tak stalo došlo k závažnému porušení pravidel ankety, byly tyto subjekty ze sčítání vyřazeny. Stalo se tak v okamžiku, kdy tyto subjekty překročily 50. příčku ankety.

    A co z toho plyne? Pristi rok zacneme masivni kampan pro zvoleni Karla Gotta Ceskym slavikem a vysledek je jisty. Konecne se tato zombie ceske kultury bude moct venovat svym potomkum.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *