Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


dobré světlo

a taky zajímavé, protože bylo zataženo a chvílemi slunce vykouklo…

Byla neděle a já se cítil jako po kalbě, což jsem ostatně byl. Od rána jsem měl chuť jít fotit a když jsem zahlédl za žaluzií sluníčko, vyběhnul jsem s foťákem ven. No dobře, lžu. Prostě jsem se vzbudil před polednem. Taky mi trvalo dvě hodiny se někam dokopat. A venku byla zima a vůbec sotva jsem vylezl, už jsem si mručel, že jsem neměl jít ven. A je po romantice…

Toulal jsem se ulicemi a doufal, že mně něco cvrnkne do nosu. Přece jen se blíží Vánoce. A ta atmosféra… Ta atmosféra je asi jako tunový balvan na hrudi. Příjdu si nějak smutnější. A lidi mně občas štvou. Skončil jsem na kafi v Alfě. Pak jsem si šel pro peníze za boty co vydržely měsíc. Prodavačka se na mně nedívala nijak pěkně, ale peníze jsem dostal.

Pak jsem skonřil na pár hodin v Hobitu. Skoro nikdo tam nebyl, ale pár fotbálku jsem si dal různě s lidma. Doma jsem skončil před jedenáctou. Koupil jsem nového hráče do týmu Hattricku. Sezónu jsem zakončil jako třetí a v po prvním kole jsem díky lepšímu skóre na prvním místě tabulky. Ve středu mně čeká další pohárový zápas a doufám, že se dostanu minimálně do pátého kola. Ke konci minulé sezóny jsem trochu na Hattrick kašlal, ale teď bych do toho ráda dal srdíčko a skončil nejhůř na druhém místě.


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pondělí, 11. prosince 2006, 8:30

Publikováno v Fotoblog


Komentáře

Jeden komentář: “dobré světlo”

  1. Quanti napsal:

    mne je taky letos nejak smutno… :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *