Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


stejné otisky prstů

je nemožné, aby dva lidé na světě měli stejné otisky prstů…

Víkend byl všechno jen ne nudný. Pral jsem prádlo, hrál hry, sledoval filmy (Děkujeme že kouříte), podíval se na zatmění Měsíce (na internetu), stavil se podívat na Mohylu míru ve Slavkově a rozvrtal jsem si firemního notebooka natolik, že v pondělí potřeboval reinstal. Zkrátka úspěšný víkend. Hodně mi doma padal internet od Karnevalu a asi bych se měl podívat po jiném providerovi. Zápas v Hattricku jsem prohrál 1:0 i když jsem to měl papírově jasně vyhrát (66% a 75% držení míče). Díky internetu mi odešel do věčných lovišť jeden příspěvek na blogu a já byl tak líný, že jsem ho už znovu nepsal. Taky jsem zjistil, že mnou opěvované zabezpečení notebooku otiskem prstů není tak dokonalé, jak jsem myslel. Alespoň mi nepříjde zcela normální, aby někdo jiný dokázal odemknout můj počítač svým prstem. Turbovi se to povedlo dvakrát, což je důkaz toho, že snímač otisků prstů u noteboků HP NC 6320 je poměrně nedostatečné zabezpečení. Možná, že by stálo za to udělat další pokusy nyní po přeinstalování…

Jinak ve zkratce asi takto… Během neděle a pondělí jsem prodal ve fotobance jednu fotku dvakrát. Jedná se o jednoduchou fotku čtyřlístku na bílém pozadí. Noha se sice pomalu hojí (respektive prst), ale nejsem si tak úplně jistý, co mám dělat s onou botou, která mně mrzačí. Mně se totiž moc líbí. Kolega v práci jí DMAE, což je prášek, který by mohl dobře napravovat škody po hulení. Když pak přišel šéf s tím, že jeho známý měl po DMAE podivné sny, řekl jsem si, že to taky vyzkouším. Občas se cítím úplně vymazanej.

Tento týden mně čeká vstávání kolem šesté a příchody do práce v 7 hodin ráno, což je pro můj biorytmus VRAŽEDNÉ, ale obávám se, že není jiné volby. Na druhou stranu budu končit v 15.00, což taky není k zahození. Dnes se těším hlavně na Soptíka. Nemá to se mnou zrovna lehké, ale snad má pro mně dostatek slabosti :).


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pondělí, 5. března 2007, 16:45

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “stejné otisky prstů”

  1. lední brtník napsal:

    mám zrovna zítra dovolenou, a čtu če vstáváš v 6.
    udělals mi velkou radost, dík :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *