Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Soptík proti depresi

funguje to zhruba stejně účinně jako brokovnice namířená ze dvou centimetrů na hlavu…

V úterý mi došlo psaní. A taky teprve když jsem vytáhnul ze zvyku klíče, mi došlo, že vlastně klíč od schránky už nemám. To bylo zábavné. Dal jsem si sprchu a vypravil se ke schránce se šroubovákem, doufaje, že mně nikdo neuvidí. Bohužel šroubovákem jsem schránku neotevřel, ale alespoň jsem si jím přisunul dopis tak, abych na něj dosáhnul prostrčenou rukou. Dokud mi nedojde balík (a jen malý lísteček), je to v pohodě. Jinak jsem trávil den docela poklidně. Než dojel Soptík, stihnul jsem upravit čtyři flyery tak, aby šli začlenit do DVD. Možná se rýsuje něco trvalejší a pravidelnějšího. Mám-li vyrobit DVD nebo za stejnou cenu odpromítat akci celou noc, tak DVD je sice přesně cílená práce, ale aspoň se nemusím nikam tahat s počítačem. Uvidíme, otestujeme vzájemnou spolupráci a uvidíme.

Potom dorazil Soptík, pustili jsme si Another Gay Movie a objednali jsme si pizzu. Ten film je drsnej a celé to musely točit homosexuálové pro homosexuály. Většině heterosexuálů by se asi uvedený film zdál perverzní, hloupý, nechutný a trapný. Možná je hloupý, ostatně od homoparodie Prci Prci Prciček se asi nic jiného čekat nedá, ale docela jsem se u něj zasmál. Pak jsme se věnovali sami sobě a po pár týdnech bez sexu jsme si to myslím pěkně užili.

Ve středu ráno na poradě se mi stalo něco nezvyklého. Ačkoliv jsem seděl v místnosti s ostatními, šéf mně přehlédl. "Tuhle věc vám udělá pan Hamřík, který na poradu nedorazil.", vysvětloval situaci novému zaměstnanci šéf. Chvíli bylo ticho, pár kolegů se usmálo a já jsem se prostě musel ozvat. Jinak jsem během dne hodinu přemýšlel, zda vzít projekci na jedné akci, které vypadl VJ a dilema za mně vyřešili organizátoři, když si zvolili skupinu Phase. Takže hodně štěstí, protože 3 dny na přípravu není zas tak moc. Mimochodem Calavera mi poslal link na zlo týdne (i když vidět Kateřinu Brožovou, jak je vyváděna ze zámku, za to bych si snad i připlatil).

A nakonec zase nějaká hudba. Obojí je dílem DJ Gyda a tento mladý primitiv (youngprimitive) namíchal dva sety. Jednak Turned Mad, což je kratičký mix – 26 minut (a velmi slibný začátek) a jednak mix August 2007 (skoro 40 minut).


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Čtvrtek, 9. srpna 2007, 7:55

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “Soptík proti depresi”

  1. Quanti napsal:

    na maly listecky fungujou 2 tuzky s gumama na konci…

  2. Benny napsal:

    profesionalni stetka Brozova rulez :D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *