Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


No konečně víkend

Dnes to bude trochu multimediálně zaměřené, což je možná správný směr, kam tento blog směřovat. Video a hudba jsou z hlediska návštěvnosti zajímavější jak moje kecy. Jen nevím, kde budu brát pořád materiál nechráněný autorskými právy. Ale zpátky k věci, na web jsem hodil videoklip skupiny Ž.I.D. – Radosti okamžiků, neb na Youtube se jim prý nějak mrvil zvuk (bohužel jsem na Youtube one videoklip nenašel). U Revvera nic takového nepozoruju, byť přiznávám, že doma jsem měl problém se zvukovou stopou, když jsem ji zkusil zkonvertovat. Každopádně to jede, myslím i s čistým zvukem a hlavně kdo má zájem, může si videoklip skupiny stáhnout.

Celé to začalo vlastně včera v parku. Seděli jsme v Lužánkách na trávě a bavili jsme se s AdaMMem o různých věcech, samozřejmě i o internetu a on mi popsal problém tohoto videa versus Youtube. Řekl jsem si, že za zkoušku nic nedám a odjel jsem směrem domů. Jinak jsem měl včera relaxační den a dokonce jsem se nevěnoval ani přípravě DVD, což není zas taková tragédie, mám před sebou volný víkend. A tak zatínco velká řást známých bude křepčit v dešti na Hradhousu, já zvolím šero mého zatemněného pokoje.

Taky jste jako malí kluci snili o laseru, který řeže kovy? Kapesní varianta sice zatím kov řezat neumí, ale sami si můžete zhotovit laser, který spolehlivě zapálí sirku nebo praskne nafukovací balónek. Návod jak na to naleznete i s podrobným videomanuálem zde: výkonný domácí laser pro kutily.

A jako každý den v poslední době, tu mám i dnes něco pro milovníky taneční hudby. Dnes to sice nejsou setíky, ale tracky, ale i to se počítá, ne? Takže DJ a skladatel Drock ze serveru Tuzexx.cz vypustil track Ma Hauz, Ma Space. No a pak tu je taky celé album free MP3 (192 kbps) od člověka říkajícího si Pepe Deluxé. Enjoy it!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 10. srpna 2007, 8:07

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *