Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


drobnosti všedního života

takové ty detaily, ty jsou nejkrásnější…

Třeba když se probudíte nechutně střízliví. Pak se koukate na nějaký film, mezitím si uvědomíte, že nejste dost „high“ a pak dostanete žízeň. Rozhlédnete se okolo sebe a najednou víte, že doma nemáte absolutně nic k jídlu, ani k pití. Uvědomíte si, že k debordelizaci pokoje potřebujete prášek na praní, který taky nemáte. Vezmete do ruky půjčenou knížku o kreativním fotografování, chvíli si čtete a pak si zaktualizujete firmware ve svém MP3 přehravači (protože ho máte z USA, raději použijete verzi US a EU ignorujete). Pustíte si CD, které jste koupili v jednom Charity shopu v Londýně, přehrajete i obsah hudby v přehravači, oholíte se a protože venku chvílkami prosvitnou sluneční paprsky, vyrazíte ven.


Mimochodem po Twisteru v KFC opravdu druhý den pálí prdel, přesně jak mi říkal Benny… Cítím se jak po porodu ježka. Zajímalo by mně, čím jinak výtečnou věc ve skutečnosti tato firma koření. Nějaké kyseliny nebo se do toho sype drcený sklo? Každopádně něco, co nedokáže tělo odbourat ani za několik hodin trávení.


Jinak se mi taky včera povedlo zapálit karmu. Znamená to, že:


 a – neumrznu


 b – v nutných případech se mi bude rychleji sušit prádlo


Jinak včerejší večer byl ve znamení hmmm.. Nějak si nemůžu vzpomenout. Ale byl tam Benny, Ken-tek a AdaMM. Chvíli jsme byli v Pomalém baru a pak jsme se přesunuli do podniku Kafárna. A hráli jsme fotbálek. Hmm. Ale to okno je nějak mlhavé. Ukradli mi vzpomínky. Pomóc!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Sobota, 25. září 2004, 12:42

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “drobnosti všedního života”

  1. maia napsal:

    naco spomienky, treba zit teraz. :-)

  2. Point... napsal:

    *…teraz,hm jeste neobjevil svet mozna jako kombajn v kuchyni u mycky :))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *