Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Lečebná terapie

možná, že až trošku přestanou být věci aktuální, to hodím na net, možná z toho bude knížka, každopádně jsem si uvědomil, že jsem ztratil sám sebe, svoji osobnost. Není ztracená navždy, jen se schovala a od pátku ji oprašuju. Užívám si to…

No tedy JAAAAAAAAAAAAAAJ. Včera jsme sice vyrazili s Ilou pozdě do města, bylo už okolo půl dvanácté, ale po jednom pive v Hobitu jsme zvolili na "hodinku" Perpetuum, ze kterého jsme odjížděli ve 4 ráno, když už tak trochu svítalo. Vzhledem k tomu, že jsem si nebral foťák, jsem hodně tancoval a poskakoval. A vzhledem k tomu, že jsem hodně tancoval a poskakoval, ukazovala ráno váha jen 71.7 kg, čímž jsem si stanovil nový osobák. Do vysněné váhy mi chybí asi 3 kg a konečně začínám vypadat tak, jak chci vypadat. Alfa kavárna je zavřená, pravděpodobně ji bude mít jiný majitel a tak jsem zatím začal chodit do Spolku. Pro ty, co to neznají, je to u Měnínské brány, příjemné prostředí, velmi dobrá káva (pravděpodobně tedy taky Filicori Zecchini, nebo jsem našel další kafe co mi chutná) a hlavně WI-FI! Chybí mi jen pohled na lidi do ulice. Po dlouhé době jsem jen tak vyšel do kavárny, psal jsem si nějaké texty na notebooku (ano, řeším v jednom textovém souboru svůj život a do toho trousím moudra o buznách – mohl by z toho být takový sex ve městě pro gaye) a docela jsem si to užil. Následující dvě fotky nejsou ze včera, ale z pátku (Perpetuum).


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Neděle, 6. července 2008, 10:49

Publikováno v BLOG


Komentáře

5 komentářů: “Lečebná terapie”

  1. koogi napsal:

    SEX V BRNĚUž si sehnal toho elektrikáře? nebo aspoň jistič?
    ..jestli to hodíš na papír, budu se velmi těšit. Taková příručka pro vztahové trable 4procentních tu myslím výrazně chybí, chacha..!!

  2. kombajn napsal:

    jasne, jistic jsem si namontoval :) akorat neni plombovatelny a ani bauhausu ci hornbachu takovy nemaji

  3. AdaMM napsal:

    fakt se nám to nějak střídá, což? ale postupujem po spirálách, čili v zásadě nakonec vzhůru :) třeba se nám to povede někdy zesynchronizovat… :)

  4. Anonym napsal:

    Uvažoval jsi nad tím, jak se bude za pár let chovat někdo, kdo chce „pauzu“ už po relativně krátký době?

  5. kombajn napsal:

    anonym: Jeho situaci docela chapu a musim priznat, ze jsem se docela zmenil od te doby co jsme se poznali… Nic neni cernobile…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *