Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


Ropa, pivo a odcházení z banky

Tak už je to tady. Zatímco dříve Rusko vydíralo plynem a ropou jen Ukrajinu, nyní je na řadě Česko. Co na to říct? Snad jen, že z nepříliš velkého zastánce radaru se stávám zatvrzelým zastánce radaru. S vyděrači se přece nevyjednává, ne?

Jinak jsem byl na vyšetření a asi budu muset do Prahy ještě jednou, aby se vyloučila spánková apnoe. Vlastně to bude jako ve filmech. Dojdu večer, nasadí mi dýchací masku, budou si to točit na video a sondy budu mít i na hlavě, zatímco budu spát. Ehm. Jinak mám vychýlenou přepážku v nose a v krku jsou místa, které pravděpodobné po opálení laserem přestanou vyluzovat zvuky. Po vyšetření jsem se zašel podívat do centrály mBank (opravdu moc pěkné to tam mají) a pak jsme zašli nejprve do pizzérie s druhou nejhorší obsluhou, jakou jsem zažil (pizzerka naproti Andělu stále vede). Nezdrželi jsme se dlouho a zašli jsme na Prahu 1 do pobočky "The Pub". Velice zábavný koncept řetězce hospod, musím říct. Pivo si sami můžete točit i v Mamutu, ale v The Pub u toho můžete vidět nejen to, který stůl kolik toho natočil, ale i jak si vedou ostatní The Pub v republice. Původní plán, že se dostaneme ve 4 lidech do Top 10 jsme splnili, protože ačkoliv byly stoly, kde sedělo třeba dvanáct lidí, odcházeli jsme ve chvíli, kdy jsme byly na pátém místě. A koupil jsem si tam i pěknou mikinu s logem…

Ano, těžká rána, po takové kalbě, ale všichni to zvládli a já odjel rovnou do práce. Slovenský autobus dojel jen o 20 minut později a já už ani náhodou nestíhal obléknout své nové mBank tričko a zajít do ČSOB zrušit účet. Nevadí, příští týden to udělám. A taky snad příští týden dám na Rajče fotky z Prahy. Zatím jen jedna fotka:


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 11. července 2008, 21:01

Publikováno v BLOG


Komentáře

2 komentáře: “Ropa, pivo a odcházení z banky”

  1. koogi napsal:

    nepodléhej spekulacím na Idnesu!ad plyn z Ruska: nehledej souvislost s radarem, fluktace je běžný jev, navíc rusové by byli krátkozrací, kdyby to udělali jako reakci na smlouvu o radaru. A přdevšim si mooc dobře uvědomují, že máme alternativu ve formě Ingolstadtu.

  2. Anonym napsal:

    Adamme, jak se tak dívám na snímek – noci nejspíše netrávíš spaním, ty kluku ušatá!? ;)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *