Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


To zas bude hukot

Hlavní je myslet pozitivně. Třeba jsem po delší době dostal mail od Google, se zdůvodněním, proč mi byl ukončen AdSense program a dozvěděl jsem se, že jediným důvodem je existence článku o sexu s mrtvolou. Jestli je toto jediný důvod, tak asi ten jeden článek stáhnu. Dolar sice vytrvale klesá, ale každá koruna dobrá. Jinak jsem včera vstal, nafotil jsem poslední část zakázky pro T-shock (focení trenýrek a pánských tang jsme zvládli asi za 5 minut) a šel jsem do práce. Naše firma měnila logo, takže jsem se vyfotil u nového loga na památku a pojedl jsem trochu sýrů a ryb z rautu. V práci jsem byl od 14.00 do 21.30 a tak dnešní ranní vstávání, abych byl v 6 v práci bude (teda spíš bylo) docela těžké. Přesto jsem ještě večer jen tak cvičně navrhnul dva designy triček do e-shopu a šel hned domů do postele. Čeká mě náročný den, nemám ani koupený kupón na MHD, ani dárek pro mámu, kam pojedu v pátek a to ani nemluvím o dárku pro Robíka, který měl narozeniny.

Jediné co mě trápí je stav mého bytu. Uvažuju o třech variantách. Přemýšlím, že bych tam měl nechat vybouchnout granát, podpálit ho nebo udělat něco jako velký úklid. Do toho se mi opravdu nechce, ale když jsem včera opět usínal u The Big Bang Theory (díl druhý), musel jsem uznat, že můj byt začíná vypadat jako byt Penny (kdo viděl, chápe). Ukecávám se k úklidu už dva týdny, ale poslední dobou jsem byl společenštější než obvykle a domů jsem se jen jezdil vyspat a probudit. Já vím, zase to obkecávám a nakonec budou stačit 4 hodiny na to, aby byt vypadal o 3678% lépe než teď. Budu muset probrat spoustu krámů, které bych měl vyhodit z jediného důvodu – do konce života je nikdy nebudu potřebovat. Jasně, je takřka jisté, že spolu s těmito věcmi vyletí i nějaký zaruční list, paragon nebo věc, kterou budu potřebovat zhruba 15 minut po výhozu, ale těmto drobným přehmatům se asi nevyhýbá nikdo. Snad s vyjímkou zesnulé babičky, u které jste v komoře našli třeba zubní pasty z roku 1985 (co kdyby byla zase válka?). Dobrý den, všem :).

A nakonec ještě něco o Kubovi. To co jsem udělal, nebylo rozhodně pěkné a udělal jsem to z několika důvodů. Přiznávám, že i kvůli čistě sobeckému zájmu to (vztah mezi náma) zničit tak, abychom se pokud možno neviděli. Druhý důvod byl naopak posílit ochablé vazby mezi Kubou a klukama. Vím, že Kuba není necitlivý hajzl a že chyby byly na obou stranách. Takže chápu, že soudit by měli všichni mě. Do toho!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Pátek, 18. července 2008, 8:00

Publikováno v BLOG


Komentáře

Jeden komentář: “To zas bude hukot”

  1. heny napsal:

    Děkuju za dárček :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *