Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


I hate days like this

Úterní návrat do práce nebyl zrovna příjemný. Vypadá to, že si u nás v práci někdo čte můj blog (to mi nikdy nevadilo) a Facebook a posléze se s novými poznatky snaží zapůsobit na vedoucího. Celá ta záležitost mě přivedla k dvěma malým úpravám. Jednak tu (a na FB) už nebudu do budoucna psát, jak bylo a je v práci a jednak jsem zablokoval přístup na tento web z firemních počítačů. Taky jsem si začal zamykat svůj stolek. Momentálně je mojí prioritou to, aby v práci všechno fungovalo jak má, nicméně nemohl jsem si nevšimnout toho, jak se tu během pár měsíců stalo pracovní prostředí méně příjemným.

Po práci jsem zaskočil do Sunakashi, dal si tentokrát jediný střik a utíkal domů pro stativ, protože jsem byl na šestou domluvený na focení interiéru klubu Red Cat. Ani časy kolem deseti sekund mi nestačili k prokreslení, takže jsem nakonec zvolil postup, který běžně nepoužívám, ale na focení prostor ze stativu je použitelný – nastavil jsem dlouhý čas a místnost dosvěcoval bleskem v ruce. Fotky vypadají docela dobře myslím. Poté jsem měl v plánu připravit náhledy fotografovaných ponožek, abychom se někam pohnuli a přiblížila se výplata mého honoráře. Jenže jsem o poslední den focení (víc jak 50% fotek) přišel. Evidentně jsem je před smazáním z karty nikam jinam nezazálohoval. Taková věc se mi opravdu nestává moc často. Vlastně si nemohu vzpomenout, zda se mi někdy stala, ale bude to znamenat znova nafotit většinu ponožek (pokud nezabere některý z obnovovacích programů, kterým moc šancí nedávám). Tím pádem jsem raději letos odmítl přípravu DVD pro Mezipatra, protože bych se z toho nechtěl zbláznit.

Co jiného? Spát jsem šel po Ano, šéfe! Asi teď nejsem moc příjemný, neb příval sraček pokračuje, byť nic horšího než ztráta nafoceného materiálu už mě potkat nemůže. Budu muset co nejdřív znovu ponožky nafotit. Ale co už? Samo se to za mě neudělá. A tento týden v Brně končím už ve čtvrtek, v pátek budu na jednání v Praze a díky svátku v pondělí se vracím do Brna až v úterý. Čas strávený s Maroshkem mi jen a jen prospěje…

P.S. Velmi zajímavý článek o nechutnostech v ČR týkajících se potravin vyšel v Instinktu. A mimochodem nové album Miky je moc ucourané, ale track Rain je skvělý!!


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 23. září 2009, 10:20

Publikováno v BLOG


Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *