Rubriky

Archiv

Názory zde publikované mohou a nemusí reprezentovat názory mého zaměstnavatele.


To je ale Šloufovina…

Dnes to bude opět telegraficky. V neděli jsme k masu měli bramborové placičky od kluků shora, potom jsme zašli za rodiči od Maroshe, kde byla jedna malinká část jejich rozvětvené slovenské rodiny a spolu s nimi jsme se koukli na Chodov do obchodního centra. Nakonec jsme ani my neodolali a Marosh má novou (a fakt pěknou) košili a já si pořídil druhou mikinu s kapucí, což je v poslední době nejpraktičtější část oblečení, kterou nosím. Při sněžení, děšti nebo jen silném mrazu je prostě kapuce fakt praktická.

Od pondělí do středy jsem samozřejmě chodil do práce. Shlédli jsme oskarový film "Smrt číhá všude" a nejsem si jistý, že to byl snímek, který by mohl srazit Avatara na kolena. Je to dobré, fakt pěkně natočené, ale na Avatara to prostě nemá. Včera si dal Marosh Ordinaci v růžové zahradě (nesmějte se mu, tak již činí jiní :D), poté jsme oba koukali na Ano, šéfe a následně jsme zkoukli nový Big Bang Theory a CougarTown. Zalehli jsme něco po půlnoci a tak není divu, že jsem dnes rozlámaný jak *** hračky.

A poslední věc: Víte, on má možná Dušek pravdu v tom, že ČD řidí nekompetentní lidé. Nicméně to jak to prezentoval byla chyba a demence. Neschopnost nelze spojovat s tím, že je někdo gay. Kdyby slovo "homosexuál" pan Dušek vypustil ze svého slovníků, tak by došlo k dvěma věcem. Nebyl by z toho takový skandál a taky by pan Dušek mohl dál působit v politice. Nicméně jsem rád za ty hysterickou reakci, kterou to celé vyvolalo.

A nakonec jsem si dnes nechal fakt výživné video. O svém krásném dětství hovoří pravá ruka pana Zemana, pan Šlouf. Aneb PEKLO, PEKLO, PEKLO. Snad se nenajde 5% lidí, kterí by tohoto pána za zády Zemana OPĚT protlačili do politiky…

 

 


Send to Kindle

linkuj.cz vybrali.sme.sk

Středa, 10. března 2010, 10:29

Publikováno v BLOG


Komentáře

3 komentáře: “To je ale Šloufovina…”

  1. Bosorka napsal:

    Ty vogo, to je síla, šloufík by mohl stat modelem pro postavy v Černych Baronech etc.

  2. Egi napsal:

    Kombajne, híml, už se zamysli, a zkus říct, kde spojoval Dušek neschopnost s tím, že je někdo gay. Jediné, na co poukazoval, že se neschopní (aspoň podle jeho názoru) spojují na základě svého společného jmenovatele – homosexuality. Nikoli, že je někdo neschopný, poněvadž je gay. Ale že jeden neschopný tam tahá a kryje druhého neschopného, protože je to jeho známý – gay. Zaměňuješ pořád dokola manipulativně příčiny a následky a čekáš, kdy se z toho stane pravda.

    Soudruh Šoufl je věčný … :o))

  3. Zuřící rosomák napsal:

    Pokud má Dušek pravdu v tom, že dokud nedoplnil svá závažná sdělení o ono mediálně atraktivní a třaskavé slovíčko, média se buď nechytala, ba dokonce měli někteří novináři přísně zakázáno o tom cokoliv napsat(!), lze tuto skutečnost považovat za silně alarmující.

    Jinak inkriminované video znám a jakmile jej shlédnu, jsem vždy velice dojat. :´)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *